Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Runner_fxr #18169 üzenetére

    Nincs túl lihegve.
    Az egy bizonyos minőséget megütő (utalok itt a kínai szerelt tengelyekkel felújítható agyaknál komolyabbakra) kónuszos agyak 99%-a azért megy tönkre mert túl szorosra van állítva, mert fingjuk nincs hogy kell jóra beállítani, és hanyagok. Vagy mert beázott, de ez a joker, mindent visz.
    Az meg fals hogy csak az olcsóak nincsenek beállítva gyárilag. Dura Ace meg az XTR gyári kerékszett szerintem annyira nem olcsó gagyik. De az ultegra sem.
    Gyárilag úgy futnak mint megboldogult öregapáink csepeljében a görbe piliszka tengelyes csoda első agyak a múlt évszázadból.
    És ezek csapágyak egyébként ha jól be lennének állítva (na meg nem áztatná be őket az ember) érezhetően jobban gördülnének, és meg lehetne velük kerülni a földet (40+ ezer km).
    Fulcrum nem véletlenül árulja a kerekeit ferdehatásvonalú ipari csapágyazással olyan reklám szlogennel hogy 30% al jobban gördülnek. Silicon nitride golyókat se díszből rakják bele. És ezek a dolgok nem annyit javítanak a finom futáson, mint amennyire gyárilag nincsenek beállítva egyes agyak, hanem annak a tízezred részét, és mégsem hazugság.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák