Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bardi

    aktív tag

    válasz Hasaggymeg #181666 üzenetére

    Nekem nagy szerencsém van, hogy kb 2 km, és már egy döngölt földúton vagyok, vagy ha úgy van kedvem, akkor kb 5 km aszfaltos mászás, és már bent vagyok az erdőben.
    Én úgy gondolom, hogy ha erdőbe kell gumi, akkor az ottani felhasználásra alkalmasat kell venni. Ha nyárra, száraz időre kell, akkor jöhet a szolidabb minta, ha meg a nyálkába, akkor nem sok választásod van, muszáj az agresszív mintázat, mert ha választanom kell, hogy elmegyek ott is ahol nyáron, meg bármiben megállok anélkül, hogy jelentősen csúszna az első kerék, de kopik a gumi aszfalton meg a között, hogy minden utam kompromisszumos, és pont azt a részt nem tudom teljesen élvezni, amiért megyek, akkor egyértelmű melyiket választom.
    Biztos ez a drágábbik út hosszú távon, de én inkább bevállalom ezt, úgyse iszok/cigizek :D
    Idén nekem kb 2000 km fog összejönni, talán valamivel több, ilyen tempóban hamarabb fog elöregedni a gumi, de aki sokat megy, annak szerintem megéri két szett gumit tartani. Végülis nekem is ez lesz most... ha meg ez a "nyári" szettem elkopik, kipróbálok majd egy vittoria gumit, elég sok jót olvastam a tartósságáról.

    #181664 xy.zsolt: Én örülök neki, hogy van aki nem a marketing bullshit alapján hoz döntést, hanem picit tudományosabban :R

    '92 Honda VFR 750

Új hozzászólás Aktív témák