Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz Angelina87 #162672 üzenetére

    Ami a linkeden volt, arról nehezen tudom elképzelni, hogy a vázat bele tudod akasztani. Ha plafonon van, a nyeregtől tuti nem, még a kormányszárat is necces. a nyereg orrát esetleg.

    (#162671) Maximum1 : Tudom, egyéni szocprobléma, de nekem a bicikli az mindig egy váz + egy csomó alkatrész... amit többnyire szabadon cserélgethetek :D. Persze ha a gazdaságosságot is belevesszük, akkor érdemes figyelembe venni, hogy bármi akkor a legolcsóbb, ha a komplett biciklivel együtt kapom (pl. a hajtás).
    Amúgy a kerekekre ez már csak félig igaz, mert ugyan jobb áron jutok hozzá bármilyen szetthez, ha a bicóval együtt adják, de eddig mindig azt láttam, hogy amiben gyárilag is tényleg f*sza kerékszett van (amit már nem fejlesztenék), az már csillagászati összeg.

    Nekem az eddigi leginkább bevált hajtásom a gravelen az elöl egy 36-os tányér, hátul 10-42. Az első tányér volt már 44 és 40 is, azon mostanában kezdtem el gondolkodni, hogy a 38 talán mégjobb lenne, és talán nem bánnám meg a 36 után, majd meglátjuk. Ahol ezzel is kiállva kell taposnom, ott már el szokott kaparni a hátsó kerék, ha nem valami szilárd burkolatról van szó.

    Egy olyan villás tartót épp most szereltem le, mert ahol volt, onnan kompletten ki lettek utálva a biciklik, szóval igazából nem is nagyon volt végül használva..

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák