Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz nrg.960 #161378 üzenetére

    Én ugyanígy látom, vagy találok 400 körül kompromisszumosat, amivel nem leszek teljesen elégedett, vagy a másfélszeresére fel kell emelni a keretet, hogy újban, kompromisszum menteset kapj - [link] ez nekem például tökéletesen megfelelne. Ez pedig a kompromisszumos verzió pl.: [link] . Szerintem az árkülönbség egyáltalán nem tükrözi hűen a felszereltségbeli eltéréséket. Magyarul a belépő cuccokkal szerelt bringák baromira túl vannak árazva szvsz.

    Jeahhh: igen ez igaz, hogy azt könnyebb tuningolni, de ha vesz az ember félmillióért egy bringát azt ne kelljen már tuningolni...szerintem.

    Csokicsibesz: Köszi! Külső, markolat ezek olyan dolgok amik könnyen és olcsón cserélhetők. A féket nem nézem, mert van egy alig egy éves, most a 26'-os bringán lévő M6000 fékszettem, azt rá tudnám tenni bármire MT200 meg 400 helyett és az meg menne másik bringára vagy eladósorba. A kerékszett meg olyan dolog, amit nem szívesen fejleszt az ember, mert talán a legdrágább alkatrész lehet (villa, váz, kerékszett hármas egy szint kb), amit cserélni tudsz.

    Szóval ez "igényes" fogyasztói szempontból szomorú, hogy a piac ennyire alkazmakodik a trendekhez, ahogy Hasaggymeg is írta ilyen idiótaságokat létrehozva, hogy 14 kilós karbon bringa a legalapabb felszereltséggel.

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák