Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz ZolkoW #135218 üzenetére

    & 6030D: Na így kell bringás képet lőni :C . Kva jó lehetett, ilyenkor irigyellek titeket, másrészt én a mai formámmal nem mernék versenyeken indulni :D .
    Egy marsh guard szerű mini sárvédőt azért én raknék ilyenkor, mert a becsúszót védi, én azt féltem a legjobban sarazáskor.

    ZolkoW: Most nálam is egy nagy kérdőjel a gumi, a maxxis rekon nem vált be, nem szeretem a karakterét, harap, harap, aztán hirtelen csúszik meg, sosem számítasz rá. Kanyarokban sem érzem biztonságosnak és enyhe sárban már nagyon sz*r, sodródik, csúszik mint állat, nekem nagyon hiányoznak a szélső kiálló nagyobb bütykök. Most így nagy a dilemma, mert újabban aszfaltozok is, az biztos, hogy visszatérek schwalbe-re, de hogy milyen legyen, arról fogalmam sincs. A rocket ron félek, hogy hasonlóan viselkedik, mint a maxxis rekon, mert kb ugyanakkorának tűnnek a bütykök, racing ralph/ray nekem "túl verseny", nobby-t meg nem vehetek megint, mert aszfalton nagyon nem jó :( . Igazából a smart sam lenne az ideális all in one gumi számomra, középen sűrű a mintázat, a szélén meg gyér és magas, ezért gyors és kanyarokban meg sárban is nagyon jó, de folding tubeless ready kivitelben 890 gramm :((( .
    Valami hasonló, de 700 gramm alatti külsőt nem tud valaki?

    Hasaggymeg: Én az elején sokat saraztam, tényleg nem tesz jót az alkatrészeknek, de annyira nem eszi, mint amilyen durván kinéz, nekem "csak" a középcsapágyamat tette teljesen tönkre, amikor kiszedtem már bomlásnak volt indulva ;]

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák