Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Hasaggymeg #127944 üzenetére

    Azt a bringát fizikailag is fájdalmas összesározni... elsőre, utána már lazában lehet kezelni, mert tudod hogy kb sosem lesz megint igazán tiszta.

    Tavaly többször eszembe jutott, hogy ha rászántam volna magam egy új Canyon neuronra, akkor hány túrám végződött volna másképp, csak azért mert féltettem volna a bringát, a sártól, a karcolásoktól, stb.

    Elég sok, és ezek mind nagyon szenvedős utak voltak, de hazaérve igen jó érzés rágondolni, hogy sikerült pl ezzel a kis gagyi ollóval, átvergődni, és felmászni egy domboldalon, ami tele volt szőve szeder indákkal. (ha előre tudom hogy végig ekkora szopás nem megyek neki, 20 perc alatt tettem meg 600métert [link]) Szereztem pár karcot a bringára és magamra is, de mégis jó érzés hogy nem kellett visszafordulni.
    Na most szinte biztos vagyok benne, hogy nem sokan vágnának maguknak utat(köztük én sem), egy ilyen helyen, ha igazán értékes és tip-top ruházatuk és bringájuk van.

    De persze azt is aláírom, hogy ez a nagyon óvatoskodás a legtöbb esetben addig tart, amíg az első jelentősebb karcolás/sérülés össze nem jön, utána mindent normálisan használok.

    --

    (#127945) 6030D
    Elírtad a címeket, gondolom az a végleges amin a szarvak is vannak :P Valld be hogy más dimenzió úgy mászni, és csak azért nem tartod meg a teljes idényre, mert túl nehezek.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák