Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
szki
őstag
dupla. mobilnet tréfa
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
ti sem látjátok az árakat ?
csak reg után lehet látni ?
megvan...58-tól indulnak...Más:
a bicaj támasztók tényleg iylen drágák?
ebike-n néztem cruiserhez (hogy súlyát is bírja) 3k alatt nem láttam[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
dqdb
nagyúr
tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.06.04. 21:17:27
ki vesz 80 ezerér' bringát?
ti megőrültetektesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.06.09. 21:59:34
@Csajbringa: hadd válaszoljak, 80 ezerért már motort veszek.
20 ezerért most majdnem vettem egy monte carlót, de lekéstem róla, max 30-at költenék bringára, de 30-ért vidéken már motort lehet venni.amargo:
a Decathlon saját márkás termékeit is nézd megmegnéztem, nincsen normális méretű lendkerékkel szerelt darab kedvező áron[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
szki
őstag
Nocsak!
Szép a Csömödér-Kistolmács kisvasúton vonatozni. Gyerekeim nagyon szeretik.
Jövő héten keress meg nyugodtan, és adhatok pár tippet túrákra! Vannak szép dombok is montisoknak, de azokat még nem térképeztem fel.
A blogomban találsz pár zalai túrátA bikemap.net térképe lehet másik böngészőben megjelenne nálad?
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
Nekem pár éve nulla nézelődéssel sikerült a Decathlonban egy jót és olcsót választani A két legmagasabb fokozaton megfelelő volt az ellenállása, működött a pulzusmérés, csak annyi helyet foglalt a szobában, hogy elajándékoztam.
Körülbelül 5 éve vettem 20 ezer környékén.
[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
Ehh... a motor ott kezdődik, hogy A kat. jogsi kell hozzá, és minimum 125ccm-es.
Bár ennyiért már lehet kapni egy lógó belű, műszaki, és forgalmi nélküli, 40 éves, szanaszét rohadt JAWA-t.Beleolvastam a blogjába, ha már annyira reklámozza. Örülök neki, hogy nem ismerem.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
lorcsi
veterán
a bikemap.net-en csak regisztráció után lehet útvonalat keresni vagy szivat az oldal ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Jofi81
őstag
Kipróbáltam, Firefox-szal sem jelenik meg. Viszont a blogodat elolvastam, vannak benne érdekes dolgok. Nagyon szép teljesítmény, én egy év alatt raktam a biciklimbe 1000km-t. A barátnőm viszont tavaly nyár óta nem biciklizett, meg akkor sem sokat, úgyhogy sajnos nem lehet hosszabb távot betervezni. Azt meg nem nagyon akarom, hogy otthagyom, én meg egyedül elmegyek tekerni... Tavaly pedig nagyon nagy élmény volt a zalai tájon tekerni. Igaz, hogy sokat mentünk felfelé, de ugyanennyit lefelé is. Alföldi gyerekként nagyon éveztem a dolgot.
-
rétisün
veterán
nekem bevált a " bringázok, amikor csak tudok" módszer
de a te mostani erőnlétedet nézzük, egyáltalán nem biztos, hogy az én módszerem a jobb.....[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dqdb
nagyúr
-
szki
őstag
Akkor valami könnyedebb útvonal kell. De Kistolmácsról indulva csak dél felé (Letenye felé) nincsenek komoly dombok. Lehet valami horvát tájat kellene megnézni a Mura közelében, mert az síkabb. Augusztus végére terveztem feltérképezni a horvát tájakat,így többet nem tudok róla.
A közelben található még a bázakerettyei strand/fürdő, mely pár kilométer csak Kistolmácstól, de egy komoly emelkedő tetején van. Bár a falun keresztül járdán is fel lehet menni akár gyalog. A Budafai Arborétum is pár kilométer csak, de gondolom az már megvolt.
Picit távolabb a pusztaszentlászlói fürdő lehet célpont, bár ott se jártam még. Lispe és Kányavár között a Torhai forrás szép hely még.(#9963) rétisün: A neten láttam 9-12 hetes edzésterveket, és szerintem jók az ilyen módszerek. Az elért erőnlétet megtartani viszont nem egyszerű...
[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
Igen, az az emelkedő megvan tavalyról, ott akart visszafordulni a barátnőm, mikor még csak 3 km-t mentünk. De azután már nem is volt ilyen meredekebb rész, csak hosszabb, úgyhogy bírta szerencsére, nem kellett visszafordulni. Az arborétum mellett csak elmentünk, érdemes bemenni is?
Én is afelé hajlok, hogy Letenye felé induljunk, bár sík terepen meg itthon is tudok tekerni, szóval nem tudom... Horvátország viszont jó lenne.
-
fpeter07
veterán
válasz rétisün #9938 üzenetére
A térképen az út pont a meredekebb parton megy. Ott van két nagyon brutál rész, amit nem egyszerű túlélni.
(#9964) dqdb: Még kezet is fogott az alannyal. Mondjuk nem teljesen valódi a videót, az ötlet is kicsit elvetemült, de nem olyan rossz megoldás. A kommentek viszont igen szegényesek.
Reggel bringázáskor egy kölyök valahonnan felugrott a bringaútra, közvetlen elém. Egyből fékeztem, talán ez mentett meg a hirtelen találkozástól. De tényleg nagyon közel volt. Gyalog/bringaúton pedig nagyon nehezen lehet közlekedni. Görkorcsolyások gurulnak, emberek vándorolnak át jobbról/balról, elölről/hátulról előznek, az előttem lévő nem halad stb... Ez ne rettentsen el senkit, ha itt lehet megtanulni igazán közlekedni.
-
Vikusz77
tag
Szerintem elég kemény a gumi, de tényleg nem számszerűsíthető így.
Inkább azért is írtam, hogy megtudjam más is így mérte-e le -terhelten- a kerék kerületét (vagy hülyeség), illetve ha egyáltalán nem mérte le, hanem táblázatból vitte be az órába az adatot, akkor szóljak, hogy 5 % eltérés is lehet a valóságtól példám alapján. Ami azért nem kevés.A minikompresszort egy 14,4 voltos akkus csavarozó akksijáról gondoltam működtetni (nincs autóm), gondolom azt a 3 volt többlet feszültséget még kibírja -főleg, hogy nem autógumit kell pumpálni hanem kerékpárét.
Azt hiszem ez lesz, mert órás pumpát csak 5 ezer körül kapnék ez meg megvan 2 ezer alatt.
A hangerő nem szempont. -
rétisün
veterán
délelőtt jutott eszembe, hogy bérbaltavár és oszkó felé is van némi domb, így zalaegerszegi indulással (mondhatni testreszabva ) átrajzoltam a tegnapi útvonalamat. ez lett belőle.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Def26
félisten
Ebben lehet valami bibi? Mi van ha lopott? Ha megveszem és írunk róla papírt akkor később (ha kiderül, hogy lopott)lehet valami "bajom"?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz venember83 #9976 üzenetére
Ha már egyből azt mondod, hogy nem tűnik olcsónak akkor tovább mazsolázok. Köszi azért.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
rétisün
veterán
kérd el az eladótól a vázszámot, hogy utánaérdeklődnél, jelentettek-e ilyen vázszámú bringát, hogy ellopták.ha az eladó nem akarja megadni a vázszámot, akkor valami nem stimmel.
a másik, hogy egy ismerősétől vette....akkor az ismerősnél kell lennie számlának, garanciapapírnak, valaminek, ami bizonyíthatja az eredetiséget.[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Ok én annyira nem vagyok képben, de ránézésre nem rossz konfig!
Max a telót leteh majd egyszer kicserélni egy bikábbra... Recon vagy Raidon és mehet is!Deore és XT azért szerintem annyira nem lehet rossz MTB-n....
Szerintem csak az alkatrészek összege bőven meghaladja a 75 ropit...
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Biztos hüJe kérdés, de nem vágom. Van egy kb. teszkós montim, terveztem már régebben is egy komolyabb cangát, de kellett a pénz másra.
A kérdésem lényege; tojás van a hátsókerekében - ez a küllők állításával kiszedhető még, vagy abszolút esélytelen?Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DemonDani
addikt
válasz runner 125 #9982 üzenetére
ilyenben szervizhez kell fordulni, de nem kell csodálkozni ha esélytelen, mondhatni esélyes, hogy esélytelen
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
[link]
Ez sikerült be mára, nem nagy tempó, de nem tartottunk pihenőt, és ha esik ha fúj 20km/h sebességet tartottuk amennyire tudtuk. (barátnőmnek szánt training/felmérés tisza tó körre) Ez sikerült is a sebességdiagram alapjánElekezdett esni mikor indultunk, és egészen addig esett amíg haza nem értünk... 30%ban szakadó esőben ilyen 100méteres látótávval...
Telefonom próbáltam védeni, ha már a kerafejlesztős pénz megette többé kevésbé sikerült, de hiába lógott már a nyakamon az övtáska, vizes lett kicsit mire hazaértünk, de csak a tokja...
Ti hogyan próbáltok ilyenkor ilyen értéket védeni?[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
KaraDani
addikt
Valaki egy délutáni/esti Budai hegység? 6 körüli indulással.
-
amargo
addikt
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
lorcsi
veterán
szasztok !
szeretnék egy kis ezközt ami a bicajozásom útvonalát rögzíti...
ha lehet hosszú akku idővel és legalább egy hétig tudja tárolni az útvonalak adatait
a kijelző az talán nem is oylan fontos..
hol és myilen márkák közt lehetne ennek utána néznem?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Vasinger!
nagyúr
-
törölt tag
válasz runner 125 #9982 üzenetére
Ha kifűzöd a felnit, és az teljesen kerek, akkor nem esélytelen.
-
belaazallat
addikt
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #9997 üzenetére
az a sz***s, ha éppen fent van a bringa, amikor lemerül az elem.
mert valami energiaforrása kell legyen, ha már egyszer felmászik mindenhová.....(#9989) lorcsi: nálam a múltkori balaton körnél a telefon is bírt 8 órát (endomondo szrint még többet )......és addig tárolja az útvonalakat, amíg ki nem törlöm.
endomondo, sporty-pal, sports tracker, lehet válogatni a programok között.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz KaraDani #9987 üzenetére
Aszfaltozás volt itt a közeli dombságban, kb. égnek a combjaim, de megvolt a 74 km kevesebb, mint 2 óra 45 alatt, pedig volt benne elég mászás. A végén még egy sprintre is futotta. Országútival nem lenne túl szép, de össztelós gépekkel és terepgumikkal elégedett vagyok a 27 km per óra feletti átlagsebességgel. Blog vége.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest