Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Ijj, na igen, 19-es felnire 25-ös gumi nagyon szűk. 17-esre lehet rakni, de már azon is necces.
Nekem a 17-es felnikre volt anno 25-ös Zafiro rakva 8 bar-ra fújva, kb 2 napig, de miután 3x felütöttem egy nap alatt, csere lett 28-as conti touring plusra, meg contactra.
Azóta 13-as felni van, és szépen elvannak rajta a 23-as outi gumik.Viszont vettem 23-as új rubena gumit, próbaképpen. 2000 Ft volt, van benne defektvédő, meg jó sűrű szövet. Érzetre nehezebb mint az előző Continental Super Sport, viszont annál keményebb is, remélem ez tartósságban is észrevehető lesz.
Egyik futár ismerős ajánlotta, hogy újabban ezt használják, mert jóval olcsóbb, mint a többi, és a Rubena kezd felnőni a többi nagy gyártóhoz."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest