Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz sqpp #66085 üzenetére

    Előre darált kávéval kotyogóval érdemes foglalkozni, abból is valami pár ezer forintos cucc elég. Ha valamiért ez nem jó (menő) akkor valami nyomásfokozós karral megáldott pumpás gép (pl DeLonghi bar14, Saeco Poemia stb). A lényeg röviden: az előre darált kávét mindegy mivel készíted jó nem lesz belőle. A pumpás gép fölösleges kiadás, de divat lett lenézni a kotyogót, így a piac ezekkel a műanyag csodákkal szolgálja ki az igényeket.
    Amit semmiképp ne vegyél, ha nem akarsz újabb csalódást, az a Szarvasi pumpa nélküli gépei vagy bármi amihez edényt adnak amibe a kávé kifolyik és lehet vele 4-6 személyre kávét főzni, ezek ugyanis tényleg főzik a kávét, ettől olyan rossz a végeredmény.

    A vásárolt gép az csak filteres kávé készítésére alkalmas, ezért az eredmény teaszerű lesz bármit csinálsz - a koffeintartalma viszont tud magas lenni. Ha egy új gép helyett darálóra költenél a kettővel együtt (friss szemes kávéból) más egy egész jó kávét lehetne készíteni. A jó kávéhoz viszont a friss alapanyag elengedhetetlen, ez 6000ft-ért már házhoz megy.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák