Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz adp #57962 üzenetére

    Te most ugye csak viccelsz. Minek kimérni presszóhoz? :Y :Y :Y :Y Persze ha dózerből csattogtatós a hely akkor igaz, de most nem ez a kategória a diskurzus témája.
    Darálóban bedöglött adag, legyen 10% (2g) minden adag előtt. Ez nem dobja meg az időt semennyire, így csak a kávé ára számít , ha 15000ft/kg kávéról van szó akkor is kerek 7,5 ft.
    EK/ZM - a presszót sem Iberitallal darálják (ezt gyakran filternek volt használva, egy ideje nem látni), a Presszó darálók sem kaphatók 600k alatt.
    Nagyobb gépi filter több százezer: hol van ez egy LM Strada-hoz, vagy Black Eagle-höz képest.
    Ne vicceljünk már.
    Félreértés ne essék, nem a felárat vitatom, csak a magyarázat nem OK. Azért annyi, mert macerás, időigényes (mondhatni ennyiért is kisebb a haszon ha pörög a hely, mert elkészül 2-3 presszó is amíg egy filtert kiönt), és TRENDI. A presszó olyan oldschool :)

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák