Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz meander #44475 üzenetére

    Köszönöm, így nyugodtabban állok neki. Ha nem haragszol, akkor itt kérdeznék tőled, hátha másnak is hasznosak az információk.

    Szétszedéshez találtam egy - szerintem - jól használható leírást.

    Elsőként a tölcsér: hol sikerült elfogadható áron beszerezned? Ha budapesti a cím, az sem gond, de webshopokban a 4-5e közötti nem rendelhető (vagy aliexpress), 7-8e között találtam csak.

    Az arduino grind timer beépítésén még gondolkodom, de lehet megoldok egy nem fix bekötést. Ha az átalakítás után (a mikéntjéről lentebb) jól tudok vele adagolni, akkor elhagynám a mérlegelést is.

    Antisztatikus rácsot raktál fel, vagy másképpen oldottad meg? Én arra gondoltam, hogy a tölcsér belső fele kaphatna egy megfelelő teflon bevonatot, és akkor még a garat is hozzáférhető marad. Illetve rács is szóba jöhet, mert a garat "kisöprését" nem ecsettel, hanem egy fix pumpaszerű szerkezettel kívánom megoldani (mint a beöntő labda, csak valami esztétikusabb).

    Az alapozást és a fényezést mindenképpen szakemberre bíznám, viszont azt nem tudom, hogy a felpucolást merjem-e (homokfúvás elég durva, nehogy bejusson valahova). Azt magad végezted, vagy egy jó szakember megoldja?

    Ahogy néztem a szűrőtartót is cserélni kell, Te melyik típusét választottad?

    Továbbá még azon gondolkodom, hogy ha már ennyire szét lesz borítva a gép, akkor a csapágyazást érdemes-e bolygatni, újra cserélni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák