Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Upo #37257 üzenetére

    Nincs. Ár/érték arányban új gépben ma magyarországon a Lelitet nem verik. Vannak jobbak, de nem annyiért. Ascaso esetleg, de az drágább. Az a gond, hogy magunkból indulunk ki, a kávégépet vásárlók többsége nem akar tuningolni, szűrőt venni stb. Nekik jó a kis Lelit, bár a design olyan amilyen, és a finom megmunkálás is hagy kívánnivalót, de nem nagyon van más ennyiért. Ha még valaki szépen megmunkált, 58 mm- és gépet keres, akkor Ascaso Uniprof pid, vagy a Lelit 91. Kinek mi tetszik.
    Ha valaki tud mást, tegye be. Jó lenne egy kicsit komplettebb adatbázis, mint amit én az elmúlt napokban, különböző gepvásárlókkal beszélgetve találtam.

    Killerjohn: LOL. esetleg el is adhatod. Persze ha buksz a vámon. . Leginkább akkor éri meg ha magadnak akarsz, az biztos. De a bolti árát simán megéri. Sajnos a vammal, áfával dúsítottat már nem feltétlenül. Az már csak fanatikusoknak.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák