Új hozzászólás Aktív témák

  • Zen42

    tag

    válasz konzumpro #109663 üzenetére

    Igen, csak még nem jutottak el odáig, hogy ez hosszú távon nem jó.
    Viszont víztisztasági értelemben a hazai csapvizekkel tényleg nincs gond. Kivéve azokon a területeken ahol arzénos a víz. Az ellen ráadásul a kancsós szűrő kutyagumit nem ér, sőt az RO sem szűri ki rendesen mert az arzén nagyjából pont akkora mint a vízmolekula, ezért átfér a membránon. Csökkenti a mennyiségét, de marad benne.
    Arzén esetében csak a desztillálás marad mint megoldás.

    #109664 PeterAgos
    Persze, nincs vele gond, csak én jobban szerettem volna ha kell rögtön legyen vizem és annyi amennyit akarok. Ráadásul ivóvízként is használom és akkor meg hűthettem volna vissza. Így azzal sem kell foglalkozzak. Kényelmesebb.

    #109665 KMT és koxx
    Szendi cikkeit nem a vízzel hanem a kálciummal kapcsolatban hoztam fel.
    Azért őt mert azóta olvasom amikor még messze nem volt ilyen felkapott. Többször előfordult, hogy megkérdőjeleztem valamit amit írt, de ha kicsit utánanéztem mindig kiderült, hogy igaza van. Lehet persze őt magát nem szeretni, de attól még igaza van.
    És évekkel megelőzi a későbbi ajánlásokat mert teljesen hiteles kutatási anyagokat, hiteles kutatók tudományos cikkeit használja fel.
    A WHO meg már tényleg számtalanszor csinált magából hülyét, elég csak a Covid-os kinyilatkoztatásaikat végignézni időben, közröhej. Az ENSZ egyébként is teljesen súlytalanná, komolytalanná vált, elvesztette a tekintélyét. Egyedül a BT-nek van még értelme, a többi szervezet gittegyletként működik.

Új hozzászólás Aktív témák