Új hozzászólás Aktív témák

  • dlaj

    őstag

    válasz Somatom #4938 üzenetére

    Rólad konkrétan tudom, hogy ha kell spanizás közben is tudsz hsz-t írsz! :)

    (#4939) Zolás, A csehek saját magukkal is csehül állnak, már ami a pályán elérhető mobilnetet illeti. Mikor 4 hete megálltam náluk egy kúton lévő parkolóban, azt hittem szerencsétlen választás volt, és pont az én helyem van csak edge szintű net.
    Aztán múlt héten rajtuk keresztül jöttem haza, és kettő kútjukon is próbáltam használni a mobilnetet ugyan azzal az eredménnyel. És a pályán több helyen akartam staura vonatkozó útvonalinfót nézni a Google Maps-on, de még a térképet sem töltötte be, nemhogy a piros csíkot.
    Nem tudom, tapasztalsz-e ott ahol vagy, hasonló net-ínséget?

    (#4940) HoTaZo, Annak idején mikor nekem is eszembe jutott, hogy le kellene váltani valamire a megunt fejemet, az egyéni szerkesztett avatar lehetőségét rögtön dobtam is, mert elég hosszadalmasnak, és körülményesnek tűnt a leírás alapján. Ahhoz meg nem értek, hogy magam készítsem el. Aztán az előre elkészítettek között találtam Szaffi-t, és rögtön megtetszett. Igazából nem is értem, hogy miért nem kellet senkinek.

    Én is otthon voltam 4 napot, tegnap kerültem vissza a nemzetközi fuvarozás vérkeringésébe. Azaz pontosabban ma 11 óra 52 perckor léptem át az osztrák határt. Igaz jobb lett volna egy kis kerülővel a szlovákok fele menni, mert ma Ausztriában kamionstop van, valami ünnep miatt.
    Még tegnap reggeli induláskor mondta az irányítóm, hogy holnap ott ünnep van, arra nem kellene menni.
    Este a felrakón néztem is a navit, hogy mennyire intelligens, mintha tudná, mert a szlovákok felé tervezte az utat. Persze mindezt ma hajnalra ő is, és én is elfelejtettem. Tervezett egyet újra, az osztrákok felé, majd megint a szlovákok felé. Én meg nézem, hogy az osztrákok felé 30 kilométerrel rövidebb, igaz van benne 200 kilométer bundás, de legalább spórolok egy kis autópályadíjat, és időm is van egy kis lassú menethez.
    Aztán mikor haladok a hegyeshalomi határátkelő felé, előtte 3 kilométerrel feltűnt, hogy sem előttem, sem mögöttem nincs kamion. Egyből arra gondoltam, hogy "remek", csak engem tudnak kivenni a NAV-osok. Aztán mikor odaértem a szervek csak egymással beszélgettek, majd összenéztünk. Én arra gondoltam "he-he, nem figyeltetek", ők meg gondolom arra, hogy "hova megy a barom?"
    Szóval elhagytam a határt, majd Bécs mellett is elhaladtam. Mentem már vagy 75 kilométer, de nem tűnt fel, hogy egy kamionnal sem találkoztam. Szerencsére rendőrrel sem.
    És akkor beugrott, hogy mondta az irányítóm a tilalmat, de az meg tegnap volt. Vagy ma van? (ez van amikor az ember hajnal négykor kell, megy 4 órát, utána alszik kettőt, és azt sem tudja milyen nap van) Na és akkor beugrott. Nézek előre hátra, sehol egy kamion. A cseh határ még 125 kilométerre volt, gondoltam odáig még véletlenül sem megyek már el. Szerencsére pont akkor mentem el a tábla mellet, ami jelezte a 4 km-re lévő kutat és parkolót. Úgyhogy itt vagyok most!

Új hozzászólás Aktív témák