Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz zsid #12710 üzenetére

    Igen végiggondolva ebben igazad van, hogy a vállvonogatós irodai kiscsajnak tényleg nincs nagyon más lehetősége.

    Csak fura volt így látni, hogy napi bejárós sofőr és teljesen megborulhat mindene. Persze egy hetekig úton lévő sofőr esetében ez más, mert így is úgy is a kamionban marad, max akkor lehet nagy szívás, ha az utolsó napja.

    Ami még fura, hogy vannak helyzetek, amikor nincs jó döntés. Hazafelé mentünk és egy szétesett furgon 70-el ment a pályán. Ha megelőzi a kamionos, akkor kockáztat. Ha meg nem előzi meg, akkor lejár mondjuk a munkaidő/vezetési idő, mielőtt a telepre ér.
    Vannak szabályok, amit tartani kellene, de az állandóan változó környezethez ez nem tud mindig idomulni.

    Ja azért volt baki is az első önálló bóklászáson. Egy raktárépületnél bebambultam és elmentem a rámpa mellett. Mondom megkerülöm az épületet, hiszen több olyan ipari parkban is voltam, ahol ez lehetséges. Aztán mikor jövök el az épület előtt, ahol a személyautók parkolója van, jön oda a biztonsági őr, hogy itt nem lehet kamionnal menni, mit keresek itt. Azt mondta, ha meglátta ezt egy góré, akkor akár ki is tilthatják a céget innen.... Na mondom de jól bemutatkozok a munkahelyemnek. :( Csak az a vicc, hogy semmi tábla nem volt kint, hogy te hülye ne gyere erre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák