Új hozzászólás Aktív témák

  • bzoley

    veterán

    válasz jerry311 #11579 üzenetére

    Az sem biztos, hogy mindig az oktatóban van a hiba. Szerintem már hatvanas évei felé járó oktatóm volt, rákerestem kíváncsiságból, és találtam is néhány megjegyzést. Volt anyázás, meg tahózás, szerintem tizenéves "menő" hülyegyerekek lehettek. Korából adódóan valóban "felnőttes" stílusa volt, de teljesen korrekt volt, és az eredményt tekintve a munkáját is jól végezte. Ha valamit elcsesztem, megálltunk, megkérdezte mit rontottam el, visszamentünk, megnéztük, kielemeztük. Néha vitáztunk, ha nem értettünk egyet egy-egy szabállyal, vagy a viselkedésemmel, pl. jobbkezeseknél nem látványos lassulás, de elmagyarázta, hogy nem, szabad a vb-nek indokot adni. Az vizsga után az meg is kérdezte, hogy ez a szinészkedés ugye csak neki szólt, és nem így fogok közlekedni, de megnyugtattam, hogy ez a feladat lett kiadva :)
    Ha lehetett, aznap utolsóként lettem beírva, mert egy irányba laktunk, így közel hazáig vezethettem, nem kellett buszozni. Néha igen le lettem cseszve, de nem álltam neki duzzogni, mert én hibáztam. Szóval akit egyesek szidtak, azzal én egész jól kijöttem, és merném is ajánlani bárkinek, aki agyilag már eléggé felnőtt.

    De ez iskolához igazán nem köthető. Csigához nagyjából két hétig volt közöm. Két hétvége, majd a vizsga utáni oktató válsztás. Többet szerintem nem találkoztunk. Ennyiből még véleményt alkotni is nehéz, főleg hogy a tesztprogram pörgetése a lényeg, nem az a néhány órán hallott anyag.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák