Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz tomika9988 #12899 üzenetére
Mert B-nek es C-nek csak a tabla alatt vastaggal jelzett vonalvezetesen kozlekedo kocsiknak kell elsobbseget adni, tehat csak az A-nak, amugy is mindkettonek elsobbsegadas kotelezo tabla van, egyik se foutvonalon kozlekedik, egyenrangu utak, szoval jobbkez szabaly dont, ezert B mehet tovabb elsonek.
Gondolom te kanyarodasi szabaly alapjan jelolted meg a sorrendet, de ilyenkor az egyenrangu utakra vonatkozot kell figyelembe venni. -
tomika9988
tag
aham köszönöm
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
Cry0
őstag
Sziiasztok ma voltam kresz vizsgán szerencsére elsőre sikerült 71/75
Aki a közel jövőbe fog vizsgázni az a szakoét nyomogassa ezerrel nekem csak olyan kérdést dobott be amit a szakoen is. Naponta 2-3 x nyomkodtam mellete figyeltem az órán és különösebben nem is tanultam rá.
HajráIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
Halihó Skacok
Lenne egy Hülye kérdésem ugyebár most vizsgáztam kreszből bementem ma a titkárnőhöz és azt mondta hogy hívjam fel azt az oktató aki szimpatikus na most ha felhívjam mégis mit mondajak nek ? O.o oké hogy köszönök és bemutatkozok de egyből kérdezzem meg hogy van-e nála szabad hely ? esetleg beférek-e hozzá ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Earl_Muttley
őstag
Üdv!
Most kezdtem az egészet, elsősegély tanfolyamon voltam már, KRESZ jövőhéttől.
A kérdésem az, hogy elsősegély vizsgán mit kérdeznek? Kötözni, ilyesmi kell? Kifejezetten béna vagyok ezekhez, és nem akarok megbukni. A Mester utcában tenném majd, ha esedékes-ha ez számít valamit.
Tényleg nehéz?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Offban akartam, de nem is az Sikerült oktatót találni, ha igen, mikor kezdhetsz? Ilyenkor nyáron is őrület van, hogy 3-4 hétre előre tudnak csak időpontot adni?
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Cry0
őstag
ezen a héten pénteken megyek is már vezetni az oktatónak most lett autó cseréje és ez miatt marad ki nekem több mint 1 hét
nálunk 7 oktató van ebből 4 van fullon a többihez lehet járkálni bár én nem tudom hogy mikor hogyan mennyit osztály társam velem vizsgázott 9:30 kor és aznap este 5 kor már ment is vezetni.[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
OK, akkor úgy tűnik hogy ez a "leterheltség" csak _@_// sajátosság Én januárban kezdtem, és jövő héten (!!!) lesz meg a 30-ik órám...
szerk: viszont legalább az oktatóm nagyon jó (lehet hogy ez az ára ennek )
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
addikt
válasz Earl_Muttley #12909 üzenetére
Nalunk nevetsegesen egyszeru volt, meg ha elotte elmesz a tanfolyamra, ami amugy is kotelezo asszem, akkor nem lesz gond.
Mikor en mentem vizsgazni iszonyat sokan voltak, 4 embert toltak le kb. 10 perc alatt, gondolhatod milyen, stabil oldalfektest meg kellett csinalni, feltettek 2 kerdest, amiket ha nem tudtal kb. ravezettek mint egy hulyegyereket es kesz, tudtom szerint senki nem bukott meg. -
szilchi
őstag
Szép (forró) napot.Csinálom az autójogsit,vezetésnél vagyok.De időközben lakhelyet váltottam és három műszak meg egyéb munkák miatt túl körülményes a régi okatatómmal az eddigi városba járni.Egy másik sokkal közelebb lenne.De ahhoz autóiskolát kellene váltanom,mivel már másik megyében lakom és másik megyébe mennék vezetni.Azt hallottam,hogy nem csak oktatót de autóiskolát is lehet váltani,de nem tom hogyan.Valaki már csinálta?
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
addikt
válasz Earl_Muttley #12915 üzenetére
Gyorsjogsinal, nagyvarad ternel.
-
mexicanraven
senior tag
válasz szilchi #12914 üzenetére
Felhívod az oktatódat, elmondod neki a problémát, és megkéred rá, hogy a képzési irataidat, legyen szíves adja már ki. Ehhez személyes találka kell ugyebár, aláírod a papírokat, elteszed, keresel egy szimpi autós iskolát, megbeszéled, hogy mennél hozzájuk, viszed a kapott iratokat, csinálnak kartont (egy hét az átfutása azt hiszem maximum) és vezethetsz is!
when the sun shines, we'll shine together
-
addikt
válasz Earl_Muttley #12918 üzenetére
Azt irtam, pontosabbat nem tudok mondani az autosiskolanal es a helyszinnel, hogy kik voltak az emberkek akik viszgaztattak vagy honnan jottek, azzal nekem nem kellett foglalkozni.
Gondolom akkor te valami kulsos helyen vizsgaznal, nem az autosiskolanal. -
Earl_Muttley
őstag
Igen, nalunk valamelyik Voroskeresztes helyre kell majd menni, ahogy az alkalmassagit is kulon kellett vinni, es nem ott volt a doki mint sok helyen.
Azert koszi
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
szilchi
őstag
válasz mexicanraven #12917 üzenetére
Köszönöm.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
b3ny
csendes tag
Sziasztok! Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetésből (C kategória) megyek szóbeli vizsgázni és lediktált valamit a pali de elég kevésnek érzem, mit gondoltok ez elég [link] vagy tud valaki jobbat adni?
-
Hanon
tag
Sziasztok, a szakoe már szinte mindig megy 73 pont körülre, viszont most elkezdtem a régebbi gyakorlóprogramot tolni és az nem megy annyira fényesen. Meg tudnátok mondani, hogy itt miért a villamos megy először? Villamos témában még vannak erős homályok nálam.
[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
-
Hanon
tag
válasz Mela Kehes #12927 üzenetére
Köszi.
Photoshoppoltam magamnak egy forgalmi szituációt. Itt hogy lenne az áthaladási sorrend? D kezd, aztán jobbkéz szabály? Vagy valami van a villamossal?
2. verziója az lenne a képnek, hogy D egyenesen megy, annak is érdekelne a sorrendje. Ott hogy mennének?
Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
Hanon
tag
válasz HoaryFox #12929 üzenetére
Miért előbb a C? Ha egyenrangú utakról érkeznek akkor nem jobbkéz szabály szerint kell menni?
És ha mondjuk itt tudna a D egyenesen menni és ezt is tenné, akkor hogy módosulna? Ez jobban érdekel igazából, csak azt már nem volt kedvem megphotoshoppolni.
-
HoaryFox
őstag
Igaz, benéztem Szóval AD-B-C.
Ha a D egyenesen menne tovább, akkor is a villamos megy elsőnek, mert kötöttpályás és amúgy is a jobbkéz szabály miatt is neki van az elsőbbség.
Akkor így nézne ki a sorrend: A-B-C-DPersze, valaki javítson, ha valamit benéztem
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
addikt
Nekem az remlik, hogy itt nincs elsobbsege a villamosnak, szoval DC-A-B, szerintem.
Jogszabaly is megvan:
(4) Útkereszteződésben villamos és más jármű egymás közti viszonyában az elsőbbségre és a bekanyarodásra a 28. §-nak és a 31. § (5) bekezdésének rendelkezései az irányadók azzal, hogy az egyenesen haladó járműnek a vele azonos irányból érkező és bekanyarodó villamossal szemben is elsőbbsége van. -
sultansmith
senior tag
válasz szilchi #12921 üzenetére
Akkor én elmondom a legrosszabb részét a dolognak:
mivel másik megyében vagy, ezért az NKH átjelentkeztet, ami az ő becsléseik szerint kb 1 hónap. Ha megvan az átjelentkezés, az iskola hív, hogy válasz oktatót.Nálam az 1 hónap 3 (!) lett, szóval egy kalappal...
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
pockhome
senior tag
Hali mindenkinek,
Jogosítványt szeretnék szerezni.
XI. kerületben ha lehet, de ha a belsőbb kerületekben van az oktatás azt is megoldom.Tudnátok ajánlani egy jó iskolát, esetleg oktatót?
Ha most elkezdem, decemberig reális, hogy be tudom fejezni?Előre is köszi!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Nem tud valaki friss eü tételsort+megoldást valahol valamerre?
Előre is köszi!
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
Róluk mit kell tudni? Teljesen korrekt iskola?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
Balázs1621
senior tag
válasz sultansmith #12937 üzenetére
Szia!
Találtál? Nekem is kellene!
-
sultansmith
senior tag
válasz Balázs1621 #12939 üzenetére
Sajnos nem. Találtam netes anyagokat, de elég idejétmúlt anyagok voltak. Vettem egy könyvet a tankönyvboltban, elolvastam 3x (kb negyven oldal). A tételeket nem találtam, de mivel ilyen könnyű az anyag, ezért nem is éreztem szükségét.
A neten van pár tétel, de kb mindenhol más és más.
A stabil oldal meg az újraélesztés a gyakorlat része, a többit csak magyarázni kell.
Nekem megvolt tegnap, nem mondom, hogy mindent a számba adtak, nem kötözködtek, de belekérdeztek a dolgokba.
-
Zsolt1
tag
Hasznos cikk a most kezdőknek a "zállapotokról": [link]
Ezt a két pdf-et (a cikkben is linkelve van) mindenképpen érdemes átnézni autósiskola választás előtt: Autósiskolák vizsga sikerességi mutatója, illetve Átlagos képzési óraszám autósiskolánként Elvileg mindegyik autósiskola statisztikája benne van.[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
Urak!
Tegnap vezettem először, de full 0 órásan. Szinte semmi nem ment. Elvileg mennyire KELLENE belerázódni első alkalommal?Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
jerry311
nagyúr
válasz Earl_Muttley #12942 üzenetére
Semennyire.
Kb. mint az első 50 perced attól a pillanattól kezdve, hogy pótkerekes biciklire ülsz.
20 óra (van magyar felirat is ha kell) -
sultansmith
senior tag
válasz Earl_Muttley #12942 üzenetére
Én kb a 10. óra környékére rázódtam bele a gépészetbe, utána tudtam figyelni a többire.
Nem gáz, idővel minden megjön.
-
Balázs1621
senior tag
válasz sultansmith #12940 üzenetére
Köszi! A könyv szerzőjét és címét meg tudnád mondani?
-
Mela Kehes
addikt
válasz Zsolt1 #12941 üzenetére
Azért ez sem szentírás. Hiába jó az oktató, ha a tanulók gyengég akkor megugrik az óraszám. Vizsgán rengeteg az ideges tanuló, akkor pedig a VSM sem mutatja a valóságot. Szerintem ez úgy hülyeség ahogy van.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Earl_Muttley
őstag
Köszönöm, megnyugodtam!
-
sqpp
őstag
Üdv emberek,
A mai napon felhívtam a helyi "autósiskolát", hogy ugyebár a jelentkezést leadjam. Csak pár alapvető kérdést tettem fel, hogy mikor lennének a képzések stb.
Nos viszont azon kérdésem lennének hozzátok, hogy ugyebár mondta, hogy emailben is leadhatom a jelentkezést, ha úgy döntök.
Szerintetek személyi számon, néven, születési időn, helyen kívül még szükséges valamit írnom?
Ez lenne az első jogsim. (A2-es)
-
jerry311
nagyúr
Szerintem a személyi szám nem kell, legfeljebb a személyi igazolvány száma, illetve a teljes azonosításhoz még anyuka neve is kell. Nem tudom itt van-e ilyen feltétel, hogy befejezett 8 általános. Arra sem emlékszem, hogy ezt kellett-e igazolni vagy csak elég volt bejelölni az igent és aláírni.
A legegyszerűbb az lett volna ha megkérdezed, ha már ott volt a füleden.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok