Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #94952 üzenetére
Az valóban akad, de ezek megintcsak szoftveres bugok, így a jobb hardver se segít rajtuk...
Yosemite-nél valamit nagyon elb@sztak az Apple mérnökei sajna...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Zjunior
veterán
App store nektek is szarakodik?:/
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
ittakary
nagyúr
válasz Ragnar95 #94953 üzenetére
"szoftveres bugok"
a bugok általában szoftveresek
(talán egyetlen példát tudok ennek az ellenkezőjére mondani: a GTX 970ek 3,5GB VRAMja, nem tudom olvastatok-e róla. Lényeg: 4GB van a kártyán, de hónapokkal később kiderült, hogy csak 3,5GBot tud kihasználni a kártya hardveresen..)
-
Ragnar95
félisten
válasz Zjunior #94954 üzenetére
Nálam betölt, bár kicsit lassúcska és frissíteni is tudtam appokat.
De sokan panaszkodnak rá, hogy nem jó szoftverfrissítés után.
ittakary: úgy értem, hogy nem a hardver a kevés, hiszen onnan indult ki az egész, hogy a HD3000 kevés lenne, bár azóta eléggé elkalandoztunk a témától Viszont a retina lagnál is igaz, hogy nem a hardver a kevés, hiszen pont egyáltalán nem hardverigényes helyeken jelentkeznek problémák, csak bizonyos animációk futnak le nagyon lassan.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
irgum
addikt
Nekem 2012-es, tehát az első szériából van a 15" retinám. Yosemite óta vannak lagok.
Ha fut az iPhoto, vagy most a bétán a Fotók app, akkor átvált a dedikált GT 650M gpu-ra és ekkor csodásan gördülékeny a system. A probléma ilyenkor az, hogy sok energiát használ, ezért ezt csak tápegységről lehet eljátszani.
Ha néha hosszabb időt akksiról megy a gép, akkor bekapcsolom az "átlátszóság csökkentése" opciót, ami javít a helyzeten valamennyit. -
irgum
addikt
Egy kis néznivaló.
Látszódik ha fut a Fotók app, (tehát a dedikált gpu van használatban), akkor sokkal gördülékenyebbek az animációk.Bár ez beta rendszer, de előtte se volt jobb.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Zjunior
veterán
Hihetetlen, nem tudom hasznalni a programokat...
Itunes belépést ker minden app...
Ez mi?:/Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
gyuromoj
veterán
-
Arcképgyáros
Kapott a laptopom egy fasza vírust, nem tudom minek van tűzfal meg vírusirtó....
-
legenda
válasz -secret- #94971 üzenetére
a tűzfal nem az ellen véd, a vírusirtó meg rendelkezzen friss adatbázissal, megfelelő beállításokkal bírjon és a felhasználó ne bírálja felül manuális döntéssel a problémák jelzését, illetve az azzal kapcsolatos elvégzendő módosításokat, de még így is adott a hibalehetőség, hiszen először íródik meg a kártevő, és kell némi idő, mire az észlelésre kerül, majd elkészül azzal kapcsolatban a védelmi alkalmazások számára a frissítés - itt jön képbe az, hogy melyik cég termékéhez milyen gyorsan történik meg.
mindig a felhasználó a legjobb védelem, mert a kártevők nem teremnek csak úgy a semmiből, meghatározott oldalakat kell hozzá látogatni, vagy eleve fertőzött állományokat kell letölteni - márpedig ahol ilyenek vannak, azok jellemzően nem megbízható forrásnak számítanak -, esetleg fertőzött adattárolót kell csatlakoztatni a munkaállomáshoz, de ezek mind a felhasználó döntése.Zjunior; direktben semmi, de miért akarsz úgy dolgozni, hogy az nem megy keresztül adott szervereken és így nem tud megfigyelni a gyártó?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Arcképgyáros
Nem csináltam semmi szokatlant ma, annyi hogy a NAV oldaláról egy dk01-es dokumentumot leszedtem, de annyira megszopatott... feladatkezelőt lehetetlen előhozni, vírusirtót ellenőrzésre lehetetlen előhozni, semmit nem lehet feltenni...rajt van minden cucc ami a boltban lett csinálva az utolsó 2 évben.. nem nagyon szeretném ha elveszne, elvittem egy programozó ismerőshöz, azt mondta holnap kész lesz, kíváncsi leszek.
/pendrivet bedugom, újraindul... sorolhatnám/
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #94975 üzenetére
Nyitvatartas bejelento lap ugye mert at kell térni 6:00 órás nyitásra, ők a 3.-ak akinek írni kellett. Nem értem miért nem automatikus a rendszer ha az egesz orszagban ez van, na mindegy.
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Ha az eredeti túl drága... [link]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
gyuromoj
veterán
válasz Cyberpunk #94983 üzenetére
Vagy előtte jelentkezz be a transzplantációs listákra.
ISMERJE MEG GUSZTÁVOT, A TANGANYIKA-TÓ SOROZATGYILKOS KROKODILJÁT(#94984) Cyberpunk
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Huh de jó ez a zene. [link]
-
Ragnar95
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Nem is rossz: UPC-s kártyacsomagok
-
Arcképgyáros
Valakinek nincs véletlen lottózó tulaj / lottózóban dolgozó ismerőse?
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest