Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz tDr1v3r #95576 üzenetére
Hát ezaz, nemigen gyűjt semmit. Lehet veszek neki egy válltáskát, amiben viszi a cuccait dolgozni (földet művel), vagy valami barkács szerszámot (sati, köszörű) annak tuti hasznát veszi. Sajnos, a pénztárca már "megvolt" mint személyesebb ajándék, vettem neki egy kézzel varrott full bőr pénztárcát, erre azt használja, amit a nője vett neki 300 ft-ért a One Euro marketben... :S
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
r3dsnake
nagyúr
Nem gondoltam, hogy valaha 1-nél többször meghallgatok olyan számot, amihez Justin Biebernek köze van, de ez nagyon jó. Főleg az a bassline/dallam a dropnál.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #95612 üzenetére
Skrillex már jó ideje populáris zenét játszik, rajta nem csodálkozom, de h Diplo is összeálljon Bieberrel...
Mondjuk nem rossz valóban a körülményeket tekintve a szám, de akkor is...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #95613 üzenetére
Mondjuk Skrillex épp a Recess lemez óta tol újra jó zenéket. Előtte nekem már túl sok volt a vinnyogás. És amúgy Diplonak is vannak fura cuccai, mint pl. az Express Yourself.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Tibee86 #95491 üzenetére
Utána néztem ennek a XIAOMI 5V 2A 10400mAh power packnek.
Az oldalukon van egy kép a belső cellákról.
Ezen látszik, hogy párhuzamosan van kötve mind a 4 cella. Cellánként 2600mAh, ami megfelel a specifikációnak, de mivel az akku 3.7V-os, ezért van némi veszteség is a dologban, mert 5V-ra kell felemelni a feszültséget.
Száz szónak is egy a vége, szerintem nem jön ki belőle 10400mAh a feszültség szabályzó vesztesége miatt.De már akkor is jól jársz, ha 7000mAh-es.
⭐ Stella
-
nagyúr
Van olyan itt, aki Pesti és fotózik is? Írjon rám egy privit legyen szíves. (Nem nagy kaland, rólam kellene képet csinálni, amit bemutatkozó portfólióba tennék, tehát átmenet egy profi effektelt-beállított és a való emberi mivoltom közötti pár fotó).
-
Tibee86
nagyúr
válasz ittakary #95618 üzenetére
Távol áll tőlem az epöl fanbojság, ugyanúgy utálom az összeset, csak a sok *csúnyaszó közül a legkevésbé *csúnyaszó-t használom. Felőlem aztán Samsung is lehetne ennyi pénzért.
radi8tor1: Igen ez így tiszta, csak kérdés mennyi a veszteség. Nem egy olyanról olvastam már, hogy a nagyon noname 2000-3000-es akkuk még 50%-ot se tudnak tölteni. A Yoobao meg a Xiaomi gondolom nem ez a kategória, de kíváncsi vagyok. Eddig ~150% rátöltésnél járok és egy led már nem világít, olyan 6-7 teljes feltöltéssel már kibékülnék.
Zjunior: Tegnap már elvileg nem volt jó a kód, de még 4300-ért is jó vétel azért.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mégegy kérdés: iTunes radio megy már itthon? KEresek valami spotify alternativát, ami olcsóbb és meló közben tudom hallgatni. Stereomood ingyenes, de még mindig nem az igazi ez a "hangulat alapú" zenekeverés.
-
GALARDO
addikt
Erről van valakinek tapasztalata?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
B-L-A-C-K
titán
i6 nálam átlagban 7-8 óra használatot tudott. i6+ ugyan olyan használat mellett...(és még le se merítettem teljesen).
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #95631 üzenetére
Múltkor a volt szomszédommal találkoztam, kőműves-hidegburkoló és tényleg a kezeslábas nagy hasi zsebéből vette ki a 6 Plust, mikor csörgött. Á, nem vigyorogtam
Új Piston: én mar évek óta hasonló kialakítású Superluxot használok. Szól, mint a rakéta, ha úgy fordítod a füledben, akkor a basszus letépi a fejed (basszusgitáros sógorom is ilyet vett, miután kipróbálta), csak az a bajom, hogy az én hülye fülemben (az agybadugós fülesek nagy részével egyetemben) képtelen megmaradni, percenként igazgatni kell Az egyetlen igazán kényelmes fülesem az EarPods volt, amit ezért nagyon szerettem (pedig nem szól igazán jól).
-
B-L-A-C-K
titán
-
r3dsnake
nagyúr
Feldobtam a szánhúzós/farkasos képeket: VI. Medve-kupa
-
nagyúr
Megkérdezem mégegyszer, hátha csak elsiklott felette, aki amúgy tudja a választ: hogy áll az iTunes radio itthon? Évi 25 dollárért korlátlanul hallgathatom? Jó a stílus alapú random számlejátszása, vagy olyan, mint a Spotify-é, hogy kb. 1 0számot ismételget és erről sehogy sem lehet meggyőzni, hogy ezt bővítse...
-
nagyúr
válasz r3dsnake #95646 üzenetére
Akkor elég ha elmondod, mit rontok el
Általában trance és ehhez hasonló műfajokat választok, vagy épp egy számot,hogy akkor azalapján rádiózzon. Ehhez képest hiába up-down-olok, akkor is ugyanazokat a számokat játssza random, max néha 1-1 újat is bedob.
-
nagyúr
válasz Ragnar95 #95649 üzenetére
Én is úgy emlékszem, még i5-öm idejében is ment már kezdetekkor US accal. Nem is értettem először miért rinyálnak olyan sokan, hogy nekik nem megy, aztán rájöttem,hogy hát persze, nekik magyarral volt bejelentkezve a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest