Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Kb semmi, vágtam már microt simából és microból nanot is, mindkettő megy tökéletesen jó ideje. Óvatosan kell csinálni és nem lesz baj.
Bár persze GSM boltban vágatni még egyszerűbb.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Én egy millió éves régi nagy normál sim-et alakítottam micro sim-re, majd utána nano sim kellett egy másik készülékbe és tovább vágtam nano-ra, úgy hogy le kellett vágni szépen a fém részéből is. Sőt nem is volt pontos a méret sem (mert kicsit elb@sztam) de így is hibátlanul ment.
Az a netes letöltési forma meg jó.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #95857 üzenetére
Nem érted te ezt, a gesztusvezérlésben van a jövő, a fizikai gombok használata már a múlt zenéje, a látnokunk már évekkel ezelőtt megjósolta, hogy már csak hónapok kérdése, mire egyik telefonon se lesznek fizikai gombok.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz CharlieDrop #95862 üzenetére
Szerintem hülyeség az egész, a fizikai gombok előnyeit még jóval arrébb van, amikor szoftveresen reprodukálni lehet, ha egyáltalán eljön ez az idő.
Bőven van még létjogosultsága a fizikai gomboknak és jó ideig lesz is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz CharlieDrop #95868 üzenetére
Valamit nagyon félreértettél a hsz-emen
SÖ beszélt már évekkel azelőtt erről, hogy nemsokára eltűnnek a fizikai gombok, ezt írtam le a hsz-emben, ezért volt a végén a smiley, ironizáltam...
SÖ: miről beszélsz? szót sem ejtettem virtuális home gombról...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Cyberpunk
félisten
válasz radi8tor #95874 üzenetére
Nem rossz, mármint a bicaj.
Egyébként link, tök jó ötlet amúgy, mondjuk a napaelemre fókuszálva a hazai politikusaink egy része megkérdezné, hogy este mivel világítanak, de ez mellékes, na meg ugye mennyi adót lehetne beszedni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
Pff, 90%-kal jottem el otthonrol delutan most 4% pedig csak a camot hasznaltam par kepre meg nehany uzenetet valtottam. Nemtom mi eszi meg megint, de felkur.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
r3dsnake
nagyúr
Milyen nagy a csend erre.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz r3dsnake #95889 üzenetére
Csak hogy feldobjak valamit, divatpercek r3dsnake-kel:
Kinéztem két ruhadarabot, bár most nagyon nem kéne költenem ilyesmire, de kell ez az öltözék:
EZ az ing, EZZEL a farmeringgel. Ehhez még kéne egy fekete csokornyakkendő, fekete csőnaci és acélbetkós bakancsba belehúzva a nadrág szára.Opcionálisan zsebóra és lánc. Igazi oldschool punk rudeboy style. Ha meglesz az összeállítás, dobok fel képet.
madgie: osztminek.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #95891 üzenetére
45-ért nem kapok 5S-t, azé A fém meg hiányzik, elég gagyi ez a tejfelesdoboz-műanyag a Moto G-nél. No meg 1 giga ram akkor is csak 1 giga ram marad droidon, Lollipopon kis túlzással úgy dadog, mint Scatman John 95-ben. Ami azért érdekes, mert amúgy példás a támogatása, már van rá hivatalos 5.1 is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest