Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz HUTCHDB #65397 üzenetére
Nem fogok ilyen telefont a kezemben, de van a környezetemben több is, amiket szoktam másodkézből használni. Illetve a családban is van droidos készülék, úgyhogy tudom, miről beszélek, mivel azzal nekem kell szenvednem nap, mint nap, mert ilyen-olyan bajai vannak.
Semmi különbség ja, csak csomó app, főleg játék ki se jöne droidra vagy később csak, illetve az appok átlagos minősége a béka s*gge alatt van, hát még a kinézetük...
Igen és a HTC-s clouddal szerinted hogy fogok teló, iPad és Mac között szinkronizálni?
Az meg,h nem érzel különbséget a te igénytelenségedet jelzi, mert a fém+üveg kombó utolérhetetlen, egyedül a Moto X bambusz verziója közelíti meg talán.
mondomén: mert szerintem van bármilyen szinkronizációs lehetőség, ami akár csak meg is közelíti az iCloudot? Segítek, nincs.
Tény,h az se lenne alternatíva, ha váltanék, mert droid és más platfrom között sincs, így ezt felejthetném el egy az egyben...
"ICS-hez hasonlítasz még mindig az a tájékozatlanságodat tökéletesen leírja"
Azt írtam,h azóta, de sebaj, szövegértés over 9000....nem ahhoz hasonlítottam, azt mondtam,h az az óta megjelent összes verzióra, így a KitKatre is igaz...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tDr1v3r
veterán
válasz vadászcsiga #65406 üzenetére
ROM-oláshoz minek? CWM-ből fel lehet telepíteni a .zip-et...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ragnar95
félisten
Nem néztem meg ezeket, de nem hiszem,h átírnák őket, a legtöbb ilyen specifikus programot nem szokták átírni.
Mondjuk romolni tuti nem romolnék akkor se, ha véletlenül váltanék, se időm, se kedvem ehhez, főleg,h ugye droidos telót lehet brickesíteni is, akkor is, ha nehéz, van rá esély + a gari is bukta...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tDr1v3r
veterán
válasz vadászcsiga #65408 üzenetére
Feketemágia?
Root után simán fel lehet rakni külön appal ha jól emlékszek... rég babráltam droidos telót, de biztos vagyok benne hogy külön PC nélkül is megoldható.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
joey04
titán
mondjuk egy wint feldobni akár virtuális rendszerként is nem nagy dolog és bőven elegendő, ha csak ez kell. de azért sok olyat látok akiknél az aláírásban mac van, és osx topikokban aktív tagok, de mellé nexus vagy egyéb droidos készülék van. és romolnak is. persze főleg a nexus tulajok. szóval biztos megoldható.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ragnar95 #65409 üzenetére
Ok romolgatást én sem csinálom de itt volt az a gond hogy ami rommal kijött a G2 azzal ugyanaz volt a problem mint mindkét iPhone-omon, hogy a 3G-t ki be kellett kapcsolni ahhoz hogy tudjam használni a mobilnetet. A frissebb verziós német JB megoldotta ezt a gondot, azóta jó. De ezt a bizonyos .kdz-t egy olyan wines program segítségével töltöttem rá ami bizony .exe-vel végződött.
tDr1v3r
És a root hogy kerül rá?Joey
Persze minden megoldható, meg egy wines notit nem nagy kunszt találni a háztartásban vagy a rokonságban stb[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Ragnar95 #65401 üzenetére
te meg mindig az also kategorias androidot probalod egy 200.000 forintos iphone-hoz hasonlitani... masodkezbol?
fogtal, lattal mar htc one-t? en lennek igenytelen?
tudod mirol van szo egyaltalan?
ha megnezed az i6 tervezett fantazia latvanykepeit, akkor kb az a htc one... uveg es fem+ olyan minosegu hangszorok, hogy ledobbennel.
keress ra, van egy- ket bemutato video a one igenytelen megmunkalasarol, kulsejerol
pl.
esetleg lattal mar iphone 5 - ot szetszedve?
sajnos tele van muanyag osszekoto elemekkel belul, igy lehet tartani ezt a konnyu sulyt, szoval mig a one full fem, addig az i5, csak reszben.szoval feleslegesnek erzem a vitat, mert te nem arrol beszelsz amirol en, hanem csak ugy....
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
joey04
titán
válasz GALARDO #65413 üzenetére
ó ez a legnagyobb baj talán az egésszel. tele silány, optimalizálatlan szar programokkal, a külső is katasztrófa, nézhetem a fhd kijelzős a pixeles programokat. sokkal nagyobb meló volt összeválogatni a napi használatra szánt szoftvercsomagot mint iOS-en...
14: wow. a samu a készülékeket másolja, a htc meg talált egy Jony Ive utánzatot.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz HUTCHDB #65414 üzenetére
Ki beszélt itt alsó kategóriás modellekről?
Nexus 5, HTC One, LG G2, S4 az, amit hosszabban nyomkodtam többször is az utóbbi időben és nagyjából mindegyikre igaz volt, amit leírtam
Igen, használtam már HTC One-t, igaz,h az összeszerelési minősége + az anyaghasználata ennek kiemelkedő droidos körökben, de ettől még igaz,h kb ez az egyetlen droidos teló, ami fémből készül...
Az meg kit érdekel,h belül miből van a teló? Nem szétszedve szoktam használni az i5-ömet -bár lehet,h te igen-, úgyhogy pont nem izgat, amíg kívülről ránézve és kézben tartva páratlan anyagminőséggel találkozom...
Amúgy valóban fölösleges erről vitázni, te használj droidot, én használok iOSt, de ettől még már megint a droidosok próbálnak egy iPhone OFF topikban meggyőzni mindenkit arról,h mennyire király a droid és azonnal váltsunk
Te leírtad,h neked mi hiányzik az iPhone-ból és én is azt,h nekem mi hiányzik a droidból, amíg nem jön új főverzió, ezek egyike sem fog változni, szóval addig kár is folytatni ezt a beszélgetéstPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem értem mit kell itt háborúzni folyamatosan, akinek nem tetszik az iPhone/iOS tiszteletbe kell tartani és menni kell vissza androidra. Felesleges itt kisregényeket írni mi miért jobb, mindenki eltudja dönteni hogy neki mit tetszik, és mi nem. Én utálom az androidot, onnan jöttem, nem is akarok váltani, de ha valakinek sokkal jobban bejön használja azt nem kell ezen vitázni heteket...
-
vadászcsiga
félisten
válasz joey04 #65415 üzenetére
Ez abszolút lényegtelen. Én az appstore-nál úgy éreztem hogy körbeértem. Tudtam hogy rendszer zártsága miatt eléretem az univerzum szélét, nincs tovább, és sajnos a cydia is sem ad mindenre megoldást pedig lehetne
B-L-A-C-K
Kulturáltan beszélgetünk. Ez már nem a régi játszótér ahol az egész kezdődött és amibe belecsöppentönk néhányan. Azóta az android méltó ellenfele lett az iOS-nek, és néhányan akik nem vérpistikék át is álltunk és kívülről látjuk a dolgokat. Korunknál fogva pedig értelmesen szavakba tudjuk foglalni a kételyeinket mindkét rendszerrel kapcsolatban[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz vadászcsiga #65412 üzenetére
Mondom, feketemágia!
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #65419 üzenetére
És néhányan a másik oldalon lettek vérpistikék
Akinek nem inge...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
Persze, ez így van, de nektek nem unalmas már ez a dolog? Én már nagyon unom...Eleve ha én megvagyok elégedve az iOS-el, XY Pistike miért akarja megmagyarázni nekem hogy de már pedig az android az isten, és ez fordított esetben is van persze ilyen.
Kb azon tudok még kiakadni jobban mikor van a Cristiano Ronaldo vs. Messi fan club és pl kirak a Messi fan club egy olyan összehasonlító képet hogy Ronaldo vásárol költi magára pénzt, alatta meg Messi adakozik az árváknak...Mintha kb fordítottan nem lehetne találni hasonló képet...
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #65423 üzenetére
ha ram gondolsz pistikekent akkor nagyon melle lottel, mert en soha senkit nem akartam meggyozni, olvasd el az irasaimat.
nem tudom egyebkent miert nem lehet off topicban errol beszelni.
en azt latom egyebkent, hogy az en korosztalyomnak mar reg iphone-t kellene hasznalni, mert ezzel nincs semmi gond, jo az oregeknek, mint regen a nokia, de en meg ugy vagyok ezzel kozel az 50-hez, hogy nekem is jar a valtozatossag, es ugy szeretnem hasznalni a telefonomat, ahogy nekem jo es nem ugy, ahogy masoknak.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
206 cc
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz HUTCHDB #65426 üzenetére
Dehogy rád csak végig lapoztam a topikot és látom ez megy újra, csak általánosságban említettem meg ezt....Miért amúgy István vagy?
ittakary: Jó, ilyen alapon mindenkinél lehet találni valamit, pl napi 23 oroszlános képet se lájkolom annyira... Viccen kívül ez az Android/iOS azért olyan dolog ami már nem tudom hány éve megy feleslegesen, de nem csak itt hanem mindenhol...
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Hát nekem nem. Mert jelenleg sikerült eljutni arra a szintre, hogy mindenre van normális és működő alkalmazás, de sok közölük rondább (mondjuk bpmenetrend vagy viber) és/vagy van valami nyűgje. Vagy belaggol (mint mondjuk az időkép), vagy bugos (mint mondjuk a podcast addict, amiben kész rémálom néha megszakítani egy letöltést, mert 20x kell cancelt nyomni, és sokszor csak a kényszerített leállás segít). Sokkal komfortosabban éreztem magam iOS-en, a zártsága meg soha nem érdekelt sem rendszerszinten sem app szinten. Az usb mass storage néha hiányzott ha idegen gépről kellett valamit felmásolni, de ez ritka.
1 terület van, ahol jobb programot találtam mint iOS-en, ez a videólejátszás. Az MX Player hihetetlenül stabilan, bugmentesen működő program, rengeteg beállítási lehetőséggel (nekem sok is), és mindent visz döcögés nélkül, mindent megzabál, mindent lekezel és nem zabálja az akksit. Hibátlan. És nem is olyan ronda.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz B-L-A-C-K #65432 üzenetére
Jól mondod.
Sokan váltottak droidra innen és azóta megy a fikóca...
Tőlem mehet, van android a családban s4,nexus , fél év után leesett a samsung betűből az s kész borzadály , eleve ha megfogom a műanyagot...
Menü meg okádék...
Sorolom akkor én is, hisz ráérek![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ittakary #65440 üzenetére
Nem vagyok már 9 éves (ezt arra írtam amit átszerkesztettél már ), tudom mindig is volt, és lesz ilyen. De ha mások tudnak veszekedni ezen, én is szóvá tehetem hogy jó lenne hagyni a picsá@ba már megint ezt, és mindenki olyat használjon amit szeret, nem kell heteket agyalni rajta melyik a jobb, mert értelmetlen...
-
Zjunior
veterán
Igen...
Volt ilyen nekem is kopott mikor megvettem tavaly szeptemberben az első széria.
Azóta nincs ilyen
I5s nél meg seemmiiii..
Azt bírom az androidból mindenki az 5-el hasonlítja a gyorsaságot, kopást , mintha nem is létezne az 5S...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #65439 üzenetére
szőrösnek néz ki, az meg kell a...illetve annak sem...
komolyra fordítva, én egyetlen telefonomat sem csúnyítanám fóliával, kerettel, vagy fix tokkal.
amennyiben problémásan sérülékeny, úgy megy a levesbe, ha meg nem, akkor kifogástalan állapotú marad nálam, akár egy év használat után is.
a 4s és az s4 is kifogástalan állapotban kelt el 12 és 9 hónap után - a köztes, például 3 hónapig használt típust nem is írom, hiszen nem is volt ideje (el)használódni -, szeretném ezt megélni az 5s alatt is, de semmi pénzért nem fóliázgatnám...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
Nálam a fólia alap, hiszen bármennyire is vigyázok rá adódhatnak olyan helyzetek ami miatt megtudom karcolni. Persze ha leesik b@szhatom...Amúgy a képen lehet kicsit gáznak tűnik de élőben szerintem jól is néz ki, vagyis mindenki dicsére, meg mondja szerezzek neki ilyet, szóval a visszajelzésekből is ez jön le. Hátul meg meg matt fólia van aminek köszönhetően semmi nyom nem marad rajta, de tényleg semmi. Tokokat már én sem preferálom, teljesen más arculatot ad a készüléknek.
De ez is olyan kinek mi tetszik, én mindenkinek azt szoktam tanácsolni hogy úgy használja a készülékét ahogy neki szimpatikus, hiszen az enyémet se Te használod hanem én...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs