Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz B-L-A-C-K #63449 üzenetére

    direkt közelítettem meg onnan, hogy a i4s után nem jött be az i5, és bár nem rossz dolog az ujjlenyomat-olvasó, de nem főként az fogott meg, inkább i5 körüli problémák riasztottak el anno, például a ház/keret sérülékenysége/kopása, sok olyan i5 volt a kezemben, amire vigyázott a tulaja, minőségi/puha tokban tartotta, nem dobálta, nem tett mellé semmit, és bizony már 3 múlva is okádék volt a kinézete, de itt a fórumon is sokan leírták, hogy a vigyázó bánásmód ellenére is csúnyán nézett ki, akár már néhány hónap elteltével.
    az i5s-t legalább már úgy vettem meg, hogy piacon van egy ideje, kibukott volna a hasonló jellegű problémája.
    amúgy meg hardverben is erősebb az i5-nél az i5s, akkumulátoros üzemidőben is jobb, kamera/led terén is fejlesztettek, és még sok apróságot lehetne említeni, amiért i5-ről is átugrottam volna i5s-re.
    minden következő típusnál van érezhető lépték, de ha valaki nem akar mindig váltani, az az ő dolga, csak ne azért vitassa el a többletet, hogy magát nyugtassa.
    én sem azt írtam, hogy nem hozott annyi hardveres javulást, vagy ilyesmi, egyszerűen csak problémásabb típus asz i5, mint az i4s.
    4 = antennás probléma, 5 = ház/keret problémája
    az "s" típusokat látom eddig jobbnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák