Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
-
nagyúr
válasz r3dsnake #61852 üzenetére
Nem volt az gond régen. Bementél egy cukrászdába, kocsmába egy kv, üdítő, fagyi, bármire, és olyan volt a ruhád, mintha 5 cigit elszívtál volna (mert lehetett bent cigizni, és alapból nagy volt a bagószag, amit a ruhád beszívott).
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz r3dsnake #61859 üzenetére
Ha még mindig dohányoznék, akkor is örülnék ennek a szabályzásnak. Tényleg necces volt már pár helyen a füst. Bár,most úton útfélen az utcán fújják a pofádba a füstöt, a "kedvencem", mikor meg valaki előtted és füstöl ám, mint az állat és persze mind a te tüdődben köt ki, aki mögötte mész... ok,hogy valahol kell cigiznie, ha már rá van szokva, de akkor is. Persze, ez dohányos oldalról úgy hangzik, hogy "Kussoljon már a sok paraszt, most már sehol sem szívhatjuk?"
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
lajki7
senior tag
válasz icecave #61863 üzenetére
Nah es amikor a hetesEre felszalnak a parasztok,még mielott elindulna a busz egy jo 10slukk aztan a busz oldalan elsatirozza,utana meg ott ahol van eldobja a csikket es a fustot fent a buszon mindenkire raokadja ez a kedvencem ha bkvval utazom
"mondom ezt ugy h bagozom" relativ,mert egy doboz eleg nekem 4-5napig
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #61868 üzenetére
Szóval a bumburnyaksag netovábbja
-
manchester85
veterán
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #61870 üzenetére
Unatkozik a Szifonos Geri.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #61873 üzenetére
Jó ez a dizájn, a szoftver részleget rúghatnák seggbe, hogy adják ki azt a 7.1-et.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
-
manchester85
veterán
válasz Cyberpunk #61876 üzenetére
Mondjuk ha jol rémlik, epp akkor váltottál, mikor kijött az iOS 7. Talán egy napig használtad 6-tal, ha jol rémlik. Bár nekem sincs komoly gondom a 7-tel (mikor eladásra vettem 5-öket, azokon 7 volt) de például a galériában is, ha rábökök egy képre, es feljönnek a lehetőségek, túl sok a takarás, ugyanez safariban is. Meg jön egy iMessage, megnyitom, es nincs ott a kep, üzenet, csak ha újból megnyitom. Ilyennel találkozott mar valaki? Ez nálam többször is előjött, ilyen hibákra nekem nincs szükségem.
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #61877 üzenetére
Volt iPad is. Jó nyilván nem egészen ugyan az, nem annyira zsúfolt mint mobilon. Nekem tetszik azt kész nem ragoznám ezt tovább.
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #61878 üzenetére
Ma figyelmetlen vagyok. Szóval min javítana a 7.1.1?
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #61880 üzenetére
Sebesség optimalizációt vár mindenki leginkább.
-
Bling95
őstag
válasz vadászcsiga #61880 üzenetére
Az optimalizacion, a felulettel semmi gond nincs szerintem.
-
r3dsnake
nagyúr
a legjobb intro, amit mostanában hallottam, megy is csengőhangnak.
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #61884 üzenetére
4.0.1-től? Fiatal csikó.
-
Bling95
őstag
Én már meg nem mondom melyik verzió volt iPod touch 2G volt az első iOS eszközöm. talán 3.x ??
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #61884 üzenetére
iOS 2-től. 3-mal jött a kopipészt, 4.0-val használhatatlanná vált a 3G-m. Régen is voltak hibák.
Marty McFly önbefűző cipője jövőre érkezik. Azert volt még egy pár dolog a 2015-ben játszó filmben, ami nem valósult meg. iPhone-rol mondjuk nem volt szó.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Bling95
őstag
válasz manchester85 #61887 üzenetére
fel nem venném de azért stílus
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #61887 üzenetére
Akkor mire várnak azok akik gyorsulást remélnek a 7.1-tol? 5s-en max
-
r3dsnake
nagyúr
Nemtom mi bajotok az iOS7-tel, amikor egy hetig iOS6-ot kellett hasznalnom ujra, amig az i4S szervizben volt, alig vartam, hogy ujra iOS7-et hasznaljak.
-
joey04
titán
válasz manchester85 #61890 üzenetére
azonnal.
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #61891 üzenetére
Az animációk fene lassúak a 7.0.X-ben, azokra gyógyír lesz a 7.1, minden készüléken.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #61897 üzenetére
Reduce motion kapcsoloval jb nelkul is szinte nullara lehet redukalni az animaciok sebesseget.
-
GALARDO
addikt
válasz Cyberpunk #61874 üzenetére
+1 Már nagyon kell, az a 7.1. Nézegettem régi screenshotokat, nem mennék vissza 6-ra. Annyira elavultan néz ki. Csak az a fránya gyorsaság hiányzik, nem baj biztos javítják.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs