Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #61046 üzenetére
El nem tudom képzelni, hogy valakinek úgy induljon a napja, hogy az ne egy eszpresszóval induljon. Egyrészt felébreszt, másrészt ha mégsem, akkor a placebo ébreszt vagy, az energiaital, harmadrészt van egy bűvös hangulata az egésznek. Ha délig alhatnék, akkor is kávéval nyitom a napot.
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #61051 üzenetére
Nem szoktam kávézni, de melóhelyen szoktam automatás löttyöt inni, főleg ilyenkor, mert az legalább meleg. Hajnali gyaloglás/ácsorgás után jól esik.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Xero
nagyúr
Nekem a gyomromat szétvágja a kávé, szóval energiaital részemről.
-
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #61058 üzenetére
Majd később meg a kardiológián lesz az osztálytalálkozó
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #61058 üzenetére
Igazándiból az energiaitalt reggelente már csak placebónak és az íze miatt iszom.
Teázni is szoktam, de az meg konkrétan erős. A zöld teák pedig nem ízlenek. -
Ragnar95
félisten
Kávé és energiaital kb semmit nem ér nálam, olyan 2-3l kóla az felébreszt mondjuk, de azt se szoktam gyakran inni (főleg, h jelenleg nem is ihatok)
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Én teljes mértékben áttértem a matéra a kávéról. Azzal kelek, azzal alszok.
-
manchester85
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #61064 üzenetére
Úgy valahogy
Amúgy annyira nem nagyon para, kezdem megszokni. Egyedül a csoki hiányzik, amikor kajás vagyok és épp nincs otthon semmi normális kaja, meg a reggeli péksütik(kakaós csoga, croissant, perec). Meg néha jólesne esténként 1korsó sör, de hétvégi bulikra korlátoztam a piát is, medt ugye azt se lehetne sgyáltalánPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #61067 üzenetére
"Amúgy annyira nem nagyon para, kezdem megszokni"
Bármi pénzért cserélnék veled, ha kell száraz kenyéren élnék, de az én gondomat viszont megszokni nem igazán lehet. 1 éve kínlódok ezzel az átkozott üvegtesti homállyal a szememben, amit itt a fórumon is írtam régebben. Na azóta sokkal rosszabb a helyzet, ez a mocsok folyamatosan növekszik, és szemészetileg normális a jelenség,nem foglalkoznak vele. Nem tudom, hol végzem, ha ez így megy tovább. Mondhat akárki akármit, az én helyzetem minden csak nem normális.
i6 Silver
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #61066 üzenetére
Kávét kizárólag üresen iszom (ahogy a teát is), én nem akarom elrontani az alap ízét.
-
Cyberpunk
félisten
Szegények.
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #61068 üzenetére
Lehet, most ezt mondod, de ha aztán rájönnél, h kb semmit nem ehetsz, amit eddig ettél, akkor meglepődnél Sajna liszt,tej, cukor v élesztő szinte mindenben van és sok dologra nincs alternatíva, pl szószokat sehogy sem lehet megoldani, alkoholt se és pl túrót, tejfölt se.
De énse lennék a helyedben, hiszen a látás adja az érzékelésünk 90%-át, így bármi gond van vele, az óriási mértékben befolyásolja az életünket.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #61072 üzenetére
Szerintem az 5,5" az hülyeség.
-
nagyúr
Ugye nem az lesz az innováció, ha lesz nagyobb kijelző, hogy ugyanannyi ikon lehet kint, csak nagyobbak és nagyobb térközzel? Akkor sok értelme nem lesz a nagyobb felületnek.
-
GALARDO
addikt
Remélem marad ez a forma, az 5S mostanában nagyon megtetszett. 4.7 nekem jó is lenne, én már hozzászoktam. 5" felett, már nevetséges az egész.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
manchester85
veterán
válasz icecave #61074 üzenetére
Miért? Csak a homescreent lehet használni 4,7 és 5,5"-on? Én a 4,7-eset venném. Amúgy elmondhatnád, miként használod ki a nagyobb kijelzőt, widgetek vannak nálad kirakva? Mert alapesetben a programok, böngésző tartalom is kihasználja, már azért is megéri a nagyobb kijelző, de 4,7 most már tényleg a teteje.
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #61076 üzenetére
Nem ,arra utaltam, hogy akkor szofton is változtatni kellene, hogy ki tudjunk pakolni 1-2 számunkra fontos dolgot,ha már ekkora a kijelző. Pl. widgetek. Nekem is kint van 1-2 dolog,hogy ne kelljen valamibe belépni,hogy lássam: árfolyamok, mert Anyu mindig kérdezi. Zenelejátszó, hogy ne kelljen belelépni,hogy indítsam a zenét. Havi adatfogalom mérő, hogy ne kelljen nézegetni egy programot megnyitva.
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #61076 üzenetére
4" is elég. Ennél nagyobb nem igazán kéne már. Jó a nagy kijelző, de valahol az ideális 4" körül van. Persze egy 2 méter 10 centi embernek nyilván jó lehet az 5,5" is. Praktikussági okok miatt mondom ezt. Tepsiken jó netezni, de azt sem minden körülmény között, csak az ideális esetekben.
-
manchester85
veterán
válasz icecave #61077 üzenetére
Ja, hát androidban nincsen tapasztalatom, fogalmam sincs hogy mindennel együtt jobban szeretném-e mint az iPhone-t. Az tuti, hogy i4-ről nem 5-re váltottam volna, ha 3 hónapja nem 95 ezernek megfelelő összegért vettem volna egy újat. Ebben a 200 ezres ligában én már nem kívánok szerepelni. Viszont láttam egy ismerős droidos Samsung Megáját, és olyan ocsmányul nézett ki rajta a viber, hogy egyből elment a kedvem a droidtól. Mindig vannak ilyen rejtett visszatartó okok, ami miatt nem fordul meg a fejemben a váltás. Meg ugye a telóm is csak 3 hónapos, hova váltsak még.
Cyberpunk!
Elég, de egy nagyobb kijelzőn mindig jobban mutat a tartalom. Persze, arra ott az iPad (van is egy minim ) de mégse ugyanaz. Nézd meg a képeken, a 4,7-es alig nagyobb a mostaninál, csak ugye keret helyett is kijelző van. Meg kell ezt tudniuk oldani okosba.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #61079 üzenetére
Nem tökmindegy hogy néz ki ha működik? Remelem nem ugyanebben a házban lesz az i6
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Nem hiszem, hogy ez így fog kinézni. Ez a koncepció ha jól rémlik már az i5 megjelenése előtt is felbukkant.
-
nagyúr
Megmutatom, nálam most milyen.
1. Lockscreen: ilyen, de ehhez még hozzájön, hogy balról húzom az ujjam, bejön pár app ikon, anélkül,hogy fel kellene oldanom a telefont, elindíthatom őket, jobbról húzöm, akkor meg bejön a kamera.
2. A főképernyő ilyen, ez a főoldal, amikor feloldom a billt. Itt vannak a fontos appok, középen lent meg azért üres, hogy oda duplán nyomva kikapcsoljon a kijelző, ne kelljen fizikai gombot nyomnom.
3. Végül, jobbra scrollozva ez fogad, itt vannak a widgetek, amik szükségesek, és sokat nézem őket.Lehet egy iOS-hez szokott szemnek ez kusza, de nekem így jó, sokkal több infót látok így a kijelzőn, mintha mindenhova be kellene lépkedni...
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #61080 üzenetére
Nem mindegy, nagyon nem!
-
manchester85
veterán
Ezt szerintem te se gondolod komolyan. 2014-et írunk, mi lenne, ha mindenre azt mondanánk: nem tök mind1, ha működik? A kommunista nagyapám mondott volna egy ilyet kb.
vadászcsiga!
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #61085 üzenetére
És milyen igaza volt
Úgy csináltok mintha maga a 7 olyan szép lenne
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz icecave #61082 üzenetére
2. A főképernyő ilyen, ez a főoldal, amikor feloldom a billt.
Látszik, hogy nemrég váltottál. Amúgy én nem használok ennyi mindent, igazi szifonos vagyok. Főoldal, jobbra pedig ezek vannak. Baloldalon Blinkfeed van.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #61084 üzenetére
Nincs ebben semmi furcsa, disznóvágáshoz egy disznóól is dukál.
i6 Silver
-
r3dsnake
nagyúr
Nem tökmindegy.
icecave: grafikusként nem zavar, hogy semmi összhang?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Közben egy kis napizene.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #61084 üzenetére
Nem csak a Viberről van itt szó. Speciel én utálom, nem is használom azt a programot.
Igen a 7 az jó, nem látok kivetni valót dizájnilag, leszámítva pár megmagyarázhatatlan ikont.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Cyberpunk #61081 üzenetére
Ez a koncepció biztosan nem, hisz ez maga az iPhone 5/5S rajzolat, Vagyis ami 5 előtt felbukkant, az lényegében az 5 lett, tehát azok konkrétan kiszivárgott képek voltak. Minden más koncepció meg nem így nézett ki. Ez sem egy légből kapott koncepció, hanem ez konkrétan azt mutatja meg, milyen lesz a telefon keret nélkül ugyanezzel a dizájnnal. Ez mégiscsak több, mint egy fantáziarajz.
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #61093 üzenetére
Tisztán emlékszem, hogy az i5 előtt volt egy ugyan ilyen edge to edge PS koncepció a neten, amit még az i5S-nél is elővettek. Nyilván a home gombot átszabták most, mondjuk azon nem volt meg a home gomb, de ez másodlagos. Meglepne, ha így nézne majd ki a 6.
-
nagyúr
válasz r3dsnake #61089 üzenetére
Az információkat látom egyből, amit kell. Az meg, hogy semmi összhang, azért mondod, mert ahhoz vagy szokva, hogy egyforma méretű és térközű ikonokhoz van szokva a szemed. Nekem már az a furcsa. Ki mit szokik meg, ugye?
-
manchester85
veterán
válasz Cyberpunk #61094 üzenetére
Nézd, ez egy iPhone 5, széltől szélig kijelzővel a pletykált képátlókkal. Magyarul nem csak egy koncepcióvideó, hanem egy egyszerű kikövetkeztetés a pletykákra alapozva. Márpedig elég sok pletyka bejött a múltból, mondhatni minden, ami tartotta magát. Ha valóban edge to edge display lesz, így fog kinézni.
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #61099 üzenetére
Az i5 dizájn meg az i4-ből származik lényegében. Tehát nem nehéz PS-elni jelen esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest