Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #60401 üzenetére
Azért ez nem olyan "durva" mentaláitás... egyszerűen, ha csak máshol lehet kapni, akkor ott tudja megvenni az ember (tudná). Nyilván, feltöltőkártyás vásárlásra gondoltam, semmi kötelezettségre.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #60394 üzenetére
Gondolkodom is rajta, mert sufni gsm-nél is ennyi függetlenűl. Csak ne lenne ilyen jó a Nexus. Z10 is jó, de az appoktól félek. Különben váltanék. Mazoizmusból.
-
Cyberpunk
félisten
Q10-et kéne megvizslatni közelebbről. Z10 nekem is tetszik amúgy, mondjuk a kijelző lehetne IPS, de ez a legnagyobb hiányossága szerintem. Maga a rendszer tetszik. Kíváncsi leszek a Foxconn együttműködésből mi sül ki majd.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
SÖ
addikt
válasz rayoliviero #60398 üzenetére
Az N4,garantáltan független volt mert a Google nem engedet belepiszkálni. Csak ezt nem verték nagydobra.
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #60407 üzenetére
Fel megara vagyunk eppen 11-en. Cimboram pakol fb-ra, abbol probalok linkelni. Ma viszont velunk volt cimboram edesapja a fotos taskaval. Azokat majd jovo heten dolgozza fel. Az fogja adni.
A topicot 1 perc alatt tolti be.
-
Ragnar95
félisten
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #60410 üzenetére
Vasárnap reggel vagy vasarnap ejszaka. Attol fugg milyen lesz az ido szombaton es csuszunk-e.
Megprobalok par kepet csatolni mindjart. -
Gergőke88
addikt
válasz rayoliviero #60393 üzenetére
Ne cseréld le. Én kb. 3 hétíg bírtam a G2-t, és újra I5 lett.
(Ha ki akarod probálni, rendelj egyet dominoval és küldd vissza 8 napon belül.) -
Xero
nagyúr
Ennyi volt sracok elfogyott a turelem. Van video is a zermatti vonatrol, ami tudtommal europa legmagasabban futo vasutja.
Ha hazaerunk es feldolgoztuk jonnek a jobbak.
Jah megy mert egyedul maradtam. De haladok kajalni, pialni. Este buli.
Kutyat passzolom nem kerdeztuk.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Azt, ez elég gyönyörű Képzelem, milyen jókat buliztok itt
Amúgy most nézem, 360km-nyi síterep, elég durva. 6nap is kevés rá,h besíeld, max ha direkt erre mész rá és folyamatosan mész egyik pályáról a másikra, akkor van esélyedPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Az akkor szép teljesítmény
Az a gond,h haverom, akivel egy szinten voltunk és tudtunk egész nap 100%-on menni, abbahagyta a síelést és azóta vagy szülőkkel megyek v nagyobb baráti társasággal, így valakire mindig várni kell és sose tudok napi 2-3 menetnél többet menni úgy,h ne kelljen állandóan várni valaki(k)re Ami persze nem feltétlen baj, mert a társaság kárpótol, csak hiányzik már,h egy napot tényleg 100%-on végig tudjak tolni és lefáradjak a nap végérePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #60434 üzenetére
Síelés közben se, mivel maga a sisak is ugye azért szigeteli valamennyire a hangot, de legfőképp a 80-100km/h-s sebesség az, ami nem tesz jót a kommunikáció minőségének
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Xero: szép képek. Szánhúzókat nem láttál esetleg?
Amúgy Trémobilnak meg gratula, kivezetik a Gonet csomagokat, lesz helyette netplusz (amit még mindig sehogy se tudtam aktiválni, az sms kódot nem fogadja el, 1430-as önkiszolgálón "ezanyomógombittnemhasználható", a weboldalon meg a 30megás gprs csomagokat mutatja helyette. szánalmas), és ott meg tiltják a VOIP-ot. Persze a 32kilobites korlátozás az maradt, (holott normálisabb helyeken 64 vagy 128 kilobitre korlátoznak).
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
A síelést egyszer póbáltam Salgótarjánban, de nem szerettem meg. Azóta sem volt rajtam léc, ennek már vagy 20 éve
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #60438 üzenetére
Nem csodálom, tarján egy igazi síparadicsom.
-
r3dsnake
nagyúr
Új subscribe track. Ők is rég világhírűek lennének már, ha jó helyre születnek.
-
B-L-A-C-K
titán
inkább töröl, nem osztunk meg privátot...
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Ti találkoztatok már fekete i5 nem kopós szériával...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- XGIMI MoGo Pro+ adatkivetítő Hordozható vetítő 300 ANSI lumen DLP 1080p (1920x1080) 3D Fekete Bontat
- Logitech Quickcam Messenger Webkamera
- Cooler Master MasterCase MC600P
- 88.000 ft -tól vihető. TOP ÁR. Részletfizetés - Bankmentes & Kamatmentes! I5 , 512 GB , 16 GB
- SSD ÚJ BONTATLAN ELADÓ 128 GB 240 GB ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest