Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz GALARDO #57499 üzenetére
Hát ez az, ezért effektezek. és szerintem túlszaturált, az is javítottam a szerkesztett képen. Én voltam ott, emlékszem milyen színe volt a víznek. Nem kék az biztos, inkább szürke, és min. 80km/h széllökések mellett úgy imbolyogtam, mint a nád. Ha kitámasztottam a kamerát, szó szerint bele kellett kapaszkodni, hogy ne kapja ki a kezemből. Hab a tortán, hogy HRD-ek.
Nexus 4-el, de nincs benne stabilizátor. Azért csináltam már olyan képet is ami nem nagyon mozdult be, mindjárt megkeresem.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Csabee. #57505 üzenetére
Ott készült, próbáltam stabil pontot keresni, rátettem (nyomtam) a korlátra - és attól fostam, ha kirepűl nem ugrok utána - de az is úgy remegett mint a kocsonya.
vadászcsiga
#57503 GALARDO
Ez már közeli, nem tájkép, de nézek hasonlót, igaz az meg éjszakai, vakuval lápafény mellett, a Siklóról. Jöhet?
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Nyilván nem azért linkeltem be, mert ez egy hű de jó fotó. Csak szemléltetni próbáltam, hogy milyen pocsék lett, az az N4 kép. Ennél biztosan jobb képeket csinál, a Nexusod. A csamcsung kameramobilos részel nem tudom mit akartál, nekem hátécém van.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #57515 üzenetére
elképesztő vagy.
-
Xero
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #57515 üzenetére
Sok értelme van, egy ekkora kijelzőn.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
SÖ
addikt
válasz GALARDO #57513 üzenetére
Hát igen bemozdult, és belenagyítva zajos is egy kicsit, de a kompozíciót nézd vaze. Az a baj, hogy ezek a kis kijelzőn ott nem jönnek ki, és állvány nélkül erős szélben nem könnyű, de az alkalmat nem akartam kihagyni. Talán az iPhone 6 megint hozz valami finomságot kamera terén. Amúgy már az 5-ösben is nagyobb lapka van mint a legtöbb mobilban. A Nexus 4 meg a 4.4-el kapta meg a Sony szoftverét nemrég, ez volt az egyik újdonság. Ja 4.4.2 vagyok megnéztem.
-
GALARDO
addikt
Én először mindig a minőséget nézem, bocsi. Ezenfelül jó kép lett.
Csiga: Ott bizony van értelme, de a G2 koránt sem egy tab.
Cica: Ezzel a programmal fut, de nekem a gyáriba kéne, ez a funkció. Régi szép idők, amikor még szifonon a háttérben ment, a yt videó.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #57522 üzenetére
Inkább azt oldanák meg, hogy a YT tudjon futni a háttérben.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #57524 üzenetére
Sehol sem látnám értelmét mobil platformokon.
-
narancsnn
senior tag
Na akkor jövök Én is egy telós képpel.
[link][ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #57529 üzenetére
Tudom...
-
SÖ
addikt
válasz GALARDO #57525 üzenetére
Jó abban igazad van, hogy több van benne - és ha kell használom az időzítőt is - de pont azért maszatoltam el amire azt mondtátok h. homályos, mert el akartam tüntetni a hibákat.
Ez éjszakai HRD-vel. Semmi extra, csak azért mutatom, mert furcsán éles maradt. Vágatlan.
Már akartam írni többször is, láthatóan ront a képfeltöltő a minőségen.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #57532 üzenetére
És megnyitja a szívcsakrádat.
-
narancsnn
senior tag
válasz manchester85 #57538 üzenetére
Hurka
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #57540 üzenetére
Érdekes, (képméret) 8MP-QWGA, és csak 2MP-nél van 16:9 lehetőség.
-
GeGexx
aktív tag
Itt a fórumon van dokkolós topic? Nagyon itt lenne az ideje egynek de fogalmam sincs melyik lenne jó és nem tudom hol/kitől érdeklődjek.
-
GeGexx
aktív tag
válasz vadászcsiga #57547 üzenetére
Elég picike. Valami pontos típus, esetleg link?
-
vadászcsiga
félisten
-
GeGexx
aktív tag
válasz vadászcsiga #57549 üzenetére
Mindenképp meghallgatnám. Bár egy 40nm-es nappaliban eltörpülne... 100k-nál többet meg nem akarok rászánni. Sony-nak néztem Media Markt-ban a cuccait de a ledjeivel meg a sci-fi stílussal nagyon "nem európaivá" tette az eszközeit sajnos. Teljesen elütne a lakás összképétől. Ami meg elegáns és akkora teljesítménye van az 500k.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest