Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
narancsnn
senior tag
Most hívtam fel az Apple ügyfélszolgálatát a gari miatt.
Nekem azt mondták, hogy itthon nem él a garnacia az Amerikai telefonra, mert kontinesekre van osztva a gari, mivelhogy más frekvencián működnek a telefonok, és más antennákat raknak bele, ezért itthon nem foglalkoznának a telefonommal ha valami baja lenne....
Hát érdekes.
-
bigdady
nagyúr
Elaldó most is mint ahogyan több bank is. Azonnal elhagynák az országot ha lehetőségük lenne. De nincs vevő!!! Senki nem akar ilyen környezetben bankot venni.
El fog jönni hogy némelyik (első tippem CIB) bezárja az összes fiókot és csak egy-kettőt hagy meg Pesten ahonna lekezelik az összes kifutó ügyletet, új hitelt nem adnak és betétet sem fogadnak. Ennyi.Narancsn: csak i5 5s és 5c re írták mert az vilagteló vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Nincs valami app, amivel lehet kapcsolni a mobilnetet? Utálom, hogy a menüben kell túrnom ezért.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vadászcsiga
félisten
Nem hiszek a szememnek az apple wireless bill ipaden tényleg csak szövegbevitelre alkalmas, viszont G2-n - tessék megkapaszkodni - majdnem 100%-osan vezérelhető vele az egész rendszer. Eldobom az agyvelőm
Pont fordítva terveztem : ([ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #57468 üzenetére
Akkor nem volt pénzkidobás.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Cyberpunk
félisten
Mit akarsz vele vezérelni?
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #57471 üzenetére
Jó a droid az más ezt mindig is tudtuk. Csoda, ha valaki ezen még meglepődik.
-
GeGexx
aktív tag
VoiceOver-rel ezek mennek ipad-en is, próbáltad?
-
vadászcsiga
félisten
válasz GeGexx #57473 üzenetére
persze de az gagyi, egyreszt ha megis bill nélkül akarom használni nehez kikapcsolni a voice overt, másrészt a különböző parancsokat a vezérléshez nem tudom bemagolni. A linken a videóban olyan egyertelmu a dolog, amikor terveztem a vételt átsiklottam ezen a voice overen pedig igy utólag látszik. Igy jártam
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #57474 üzenetére
Egy magic mouse-al még lehet segíteni a helyzeten legalábbis ezen a videón és az abban szereplö cydiás tweak szerint. Láttok benne valami akadályt ami elkerüli a figyelmemet?
[link] -
GeGexx
aktív tag
válasz vadászcsiga #57475 üzenetére
Ez egész jó cucc, még jó, hogy már van jb ios7-re. Persze annyiból rossz, hogy update-eknél vagy nem frissítesz vagy addig nem használod amíg nincs arra is jb.
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #57471 üzenetére
iPad-del ott a négy ujjad, egész jól működik vele az ilyesmi
-
Cyberpunk
félisten
-
bigdady
nagyúr
Most váltottam egy üzenetet az apple honlapján is hivatalosan feltüntetett isytle-lal, itt a válaszuk:
"Az iPhone 5-ös készülékre nem vonatkoznak már kontinentális limitációk."
Ui: nyilván akkor 5c és 5s-re sem
-
bigdady
nagyúr
Na dobtam egy emailt az apple kapcsolattartómnak. Kiváncsi leszek mit ír vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Vgabor92
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg nem ruházott be több 3m-es USB kábelre ma az istyleban, amit tovább adna kis profittal?
-
SÖ
addikt
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #57494 üzenetére
Tessék! Mit nem adnák egy rendes gépért. Képzeld a Lánc-hidasnál - spontán jött - de őrült fotósok hada - szó szerint - ellepte a partot, ahogy ment le a nap. Állványok, nők férfiak, milliós felszerelések. Ez a téli alacsony nap, iszonyú jó fénykép téma.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest