Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz korpicschess #42850 üzenetére
Lesz ott baj! Egy évig voltam anno kolis. Háááát... Kell önuralom bőven minden téren.
-
vadászcsiga
félisten
Apropó Microsoft Tegnap újra kézbe fogtam egy surface-t a saturnban. De furcsa egy készülék?! Vastag, nehéz, na meg az az asztali Windows. Hosszan nyom az asztalon, mire előjön a jobb egér legördülő menüje mint notebookon.
-
vadászcsiga
félisten
Héjj milyen topikot találtam itt a baloldali oszlopban?
[link] -
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #42811 üzenetére
Nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban, mivel csak annak hiszek, amit látok vagy amire van bizonyíték
Amúgy én is épp egy "kisebb" problémával nézek szembe párkapcsolati téren, egy elég nehéz választás előtt állok, természetesen mindkét oldalon vannak pro-kontra érvek és egyre inkább ideje lenne döntenem, úgyhogy ezen filózok kb folyamatosan, h mi legyen, de csak nem sikerül döntésre jutnom...
Xero: em akarsz felkeresni egy brazil forgatókönyvírót vagy rendezőt?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #42855 üzenetére
"természetesen mindkét oldalon vannak pro-kontra érvek és egyre inkább ideje lenne döntenem, úgyhogy ezen filózok kb folyamatosan, h mi legyen, de csak nem sikerül döntésre jutnom"
En azt mondom, a női mellett mèg mindig több pro érv van, szerintem azt válaszd.
i6 Silver
-
nagyúr
Én végig kolis voltam a főiskolán. Nagyon szerettem, a legjobb baráti kapcsolatok ott születnek, nem az albérletben (ott is biztos, de sokmindenből kimarad úgy az ember). Önuralom: ha szeretsz valakit, jöhet bárki, nem nagy kunszt "megállni" a dolgot. Mivel már középiskola eleje óta jártam az asszonnyal, így értelem szerűen a főiskolán is végig jártunk. Igen sok leány bepróbálkozott, mindenféle dolgot kihasználva (részeg voltam, vagy épp nem mentem haza hétvégére, és azt hitte ez mér elég ok, hogy félrelépjek), de természetesen elutasítottam őket, hisz akkor is, azóta is egy lány foglalja el a szívem teljes kapacitását. Nincs az a nő/szituáció, hogy megcsaljam (egyébként is szemét dolognak tartom, ha valaki mással akar lenni, előbb "rendezze" a meglévő kapcsolatát). Persze, jó érzés volt,hogy "kapós vagyok", ez tény
Asszonnyal már rég megegyeztünk erről egyébként is, hogy ha olyan a szitu, hogy egyikünk beleesik másvalakibe, szóljon, beszéljük meg, aztán kitaláljuk, orvosolható-e a helyzet, vagy nem. Részemről nézve, ha ez asszonnyal megtörténik, úgysem tarthatom vissza (ahogy gondolom ő sem tudna engem), de a lényeg, hogy szóljon előtte, tudjak róla, ne egymás háta mögött menjen a gerinctelenkedés.
-
nagyúr
válasz r3dsnake #42859 üzenetére
Én hiszek az élethosszig tartó szerelemben, persze, ebben az is jócskán benne van, hogy igen korán megtaláltam az ehhez megfelelő embert az életembe, aki ugyanígy gondolja. Tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora szerencse, épp ezért nem is fogom soha elrontani ezt az "adományt". (Aztán lehet majd ő elrontja, talál egy nálam is nagyobb balf>szt, ki tudja)
BTW jövőre lesz 15 éve, hogy együtt vagyunk, lehet veszek is neki egy csokit és a nagy évfordulóra való tekintettel az lesz a meglepetés, hogy csak a felét eszem meg, mire oda kell adni, nem az egészet (vicc)
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #42856 üzenetére
2 csaj között kell választanom a félreértések elkerülése végett
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
korpicschess
veterán
Na.. Design tippek!
[link]Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
manchester85
veterán
Jó lett az új youtube app ezzel a miniatürizált, folyamatosan futó videóval. Vajon mikor oldják meg rendszerszinten is ezt az Applenél.
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #42864 üzenetére
Tudja már, hogy kilépve is játssza tovább a videót?
-
Xero
nagyúr
válasz blokad #42869 üzenetére
Auto generálja.
Pár régebbi :
(#42870) madgie: Egyszer kell belakni. Anno szerencsém volt, hogy winamp-ról szinte a megjelenésekor ebbe csöppentem bele az iMac-el. Amint lehetett ment fel PC-re is és párhuzamosan használtam. Elég gyorsan rászoktam a normális tagekre.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyon eyecandy egy rendezett iTunes könyvtár. Én pl. már be se húzok olyat, aminek nincs rendes borítója/tagje, inkább nem hallgatom.
Amúgy aww, készül a fursona-m. ^^ Régóta szeretném már megterveztetni valakivel, de egyrészt nem tudtam kivel kellene/mennyire volna drága és hogy egyáltalán el tudnám-e magyarázni jól az elképzelésem. Tegnap bejelölt egy csaj, és pont aznap írt ki versenyt, hogy azok közül aki ír egy verset kiválaszt 3-4 embert, és elkészíti neki. Köztevagyok és itt a progress. Eszméletlen jó lesz. ^^ (a kéz helyett mancs lesz a végleges változaton)
[ Szerkesztve ]
-
blokad
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz korpicschess #42850 üzenetére
Gratula. Nagyon nagy a koli én végig kolis voltam. Óriási buli. Illetve információk tárháza is. Ott mindig van segítség a közelben.
-
Bling95
őstag
érdekes én pl egyáltalán nem vágyom koliba
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Trés-s i4s-em van és mostanában folyamatos probléma, hogy elmegy a térerő. Másik telefonokon max-on van itt meg csak azt veszem észre mikor jön egy sms, hogy nem fogadott hívásom volt.
Másnál is csinálja vagy valami meghibásodás okozza?
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Ragnar95
félisten
válasz Bling95 #42877 üzenetére
Itthon énse, de szóba se jönne, mivel pesti vagyok Kint mondjuk 1.évben tutira koli lesz, mivel kötelező, aztán meg meglátjuk, de ott icipicit más a kolik színvonala
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz Bling95 #42884 üzenetére
Miskolcon pl elég jó dolog a koli a campus adottságaiból fakadóan (külön közigazgatási terület ugyebár az egyetemváros és minden egyben van), de ha sok az ismerős, akkor ott bizony buli van non-stop, ami azért fárasztó és idegesítő.
Így is töltöttem ott anno elég időt, annak ellenére, hogy csak gólyatáborok alatt laktam ott, vagy ha nem volt erőm/pénzem hazamenni, esetleg volt lányka akinél aludtam.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz r3dsnake #42886 üzenetére
Miért, mert meglátják a répát? Akkor milesz? ennyi antiszocális embert... Amikor annó kolina kerültem, semkit sem ismertem, kb. Egy-két nap alatt megis,erkedtünk a szinten lakókkal, aztán az évek alatt életreszóló barátságok köttettek. A mai mapig visszamennék, ha lehetne.
-
korpicschess
veterán
válasz r3dsnake #42886 üzenetére
Azt én is utáltam régebben (mondjuk úgy 14 éves koromig). Mostmár nem érdekel egyáltalan. Tegyük hozzá, hogy sch-ban van a szobákhoz.
Amúgy nekem biztos jó lesz, jó lesz új emberekkel megismerkedni, mert hajlamos vagyok az egyedül depülésre.
Hétvégén meg itthon leszek, hol a problem?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
nagyúr
válasz r3dsnake #42896 üzenetére
Akkor konditeremből is full izzadt-büdösen-csatakosan mész haza, mert közösek a tusolók? Pusztan csak kiváncsiság. Engem pl. Jobban zavarna, hogy zuhany nélkül, kondi után "párologva" megyek utamra, mint az, hogy valaki meglátja a gyíkot a zuhanyzóban, dehát nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest