Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Ragnar95 #42296 üzenetére

    részint a szolgáltató is "sáros" a dologban, érdekeltségük "eladni" a nyilvános adatbázist, meg a különböző cégek (call center...stb) is, akik esetlegesen adják tovább, nem frissítik, nem törlik - bár ha híváskor kéred, akkor kötelesek - a telefonszámokat, és a hozzá tartozó adatokat.
    amikor felhívnak különböző ajánlatokkal, akkor csak annyit kell mondanod, hogy; kérem ne keressenek a későbbiekben ilyen és hasonló ajánlatokkal, illetve töröljék a telefonszámot a nyilvántartásukból!
    minden alkalmazásban van ilyen funkció, amiről hívnak, de ha manuális módban teszik, akkor is kötelesek a fentiek szerint törölni a nyilvántartásból, hiszen ezt jogszabály írja elő!
    pont mostanság próbálkozott be egy operátor hölgy - aki "díjmentes" alternatív gyógyászati vizsgálatra akart meginvitálni, hogy kérésemre sem tudja törölni a telefonszámot, mivel ők ezt pénzért vették, na ekkor kerekedett el a szemem, és kicsit emelt hangon elmagyaráztam neki, hogy jogilag az nem okés, ezért butaságot mond, és azt is, hogy a calgo alkalmazás melyik szekciójában találja adott törlési funkciót!
    gyorsan lecsapta a telefont, de remélem törölte a vezetékes telefonszámomat, különben problémája lesz, ha attól a cégtől ismét hívnának...

    joey20; amennyiben a jogszabályilag előírtaknak eleget tesznek, engem onnantól kezdve nem érdekel a dolog, nincsenek extra elvárásaim.

    Möhe; milyen flepnire gondolsz?
    a tájékoztatók, módosítások...stb itt; link
    csak tippelek, de van/lehet olyan, hogy az előző havit is kell még nézni, mert csúszásban vannak, vagy pont ellenkezőleg, korábban elkezdik valahol, gondolom ezt azért, mert olyan helyen is van már lte háló, ahol a térkép és a hivatalos leírás szerint még nem adott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák