Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Hát igen. Én egy igazi igáslovat tervezek még idén, nem igazi lovat persze, ha nem egy laptopot.
Dell Precision M6700, vagy HP Elitebook 8770W-t, persze DreamColor kijelzővel az utóbbit, az első meg alapból IPS. Jó lenne renewben kifogni a HP-t. Még nem döntöttem mennyi lesz, a múltkor láttam egy megfelelő HP-t 650k volt.
korpicschess: az már az. Még 12k volt anno a Clip+om ha jól rémlik.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #41906 üzenetére
Ja én is Ebay-en nézelődők.
-
joey04
titán
Bazdmeg az Lg elmagyarázza, hogy a hátsó gombok miatt kényelmes lesz a phablet méret egykezes használatra. anyám.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #41908 üzenetére
Majd aki nem tudja megvenni a műhúst, az megveszi az igazit, vagy fordítva lesz inkább. Az igazi az ízletesebb, tehát az lesz a drága. Nem irtanak itt ki semmit nyugi, max a létszámuk fog drámaian lecsökkenni.
joey20:
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #41908 üzenetére
Elképzelem, ahogy r3dsnake egy glóriaval a fején kinyitja a csirkeól ajtaját: menjetek, szabadok vagytok. Azoknak meg eszük ágában sincs elmenni, ott kolbászolnak továbbra is a ház korul, amig pár róka ki nem nyúvasztja.
i6 Silver
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #41912 üzenetére
Nem a háziállattartás ellen, sőt még nem is a haszonból (tej, tojás) tartott állat ellen vagyok, hanem az ésszerűtlen tömegmészárlásuk ellen. Azért van különbség egy otthon nevelt boci, és egy vágóhíd között. Nekünk pl. van 5 libánk, de eszünkben sem lenne bántani őket. Majd végelgyengülésben kimúlnak, addig meg szabadon legelhetnek az udvaron.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz korpicschess #41914 üzenetére
Mert lehet hús nélkül is élni egyrészt másrészt embertelen, gusztustalan körülmények között tartják azokat az állatokat, akiket ráadásul külön tenyésztenek (sokszor mesterségesen, erőszakkal), hogy legyen kiket leölni. Ettől még az is SOKKAL jobb lenne, ha mindenki helyben tenyésztené az állatait, vagy vásárolna húst, és nem volna nagyipari öldöklés. Jóval több húst fogyasztanak az emberek, mint amire szükség volna (bár szükség sincs rá igazán...). De még mindig nem konkrétan a húsevés tényével van bajom, hanem magával a folyamattal, aminek az eredménye egy rúd szalámi a tescoban.
-
manchester85
veterán
válasz r3dsnake #41913 üzenetére
Akkor mi célt szolgalnak? Nem gondolod, hogy majd egyesek etetni fogjak a disznót meg a juhokat csak azert, hogy eléldegéljenek a szabadban. Ésszerűtlen? Kevés ésszerűbb dolgot ismerek az evésnél.
"Mert lehet hús nélkül is élni"
iPhone nélkül is lehet, amit embertelen körülmények kozott gyártanak le a kínaiak. Ellenük miert nem lobbizol egy Nokia 3210-essel?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #41916 üzenetére
De nem érted, hogy azért van ennyi állat tenyésztve (megerőszakolva), hogy legyen nagyipari mennyiségben hús? Ha beválna ez a szintetikus hús projekt, akkor nem kellene őket a húsukért tenyészteni. Brutális mennyiségben csappanna meg az ilyen célból tartott állatok száma, egyáltalán nem járna automatikusan túlszaporodással.
És igen, ésszerűtlen, de ezzel kapcsolatban nem fogok vitába szállni veled, mert veszett ügy lenne, bárhogy is érvelnék. Képzeld fogyasztok ételt, csak húst nem. Sőt, élek is, sőt gyúrok és növök/hízok/izmosodok. Szóval igen, a hús fogyasztása ésszerűtlen és fölösleges.
A hús egy élvezeti cikk, egy iPhone meg használati, megkönnyítheti az életed/munkád. Persze, anélkül is lehet élni, de senkinek se ártasz vele, ha mégis veszel. A húsfogyasztást a cigivel tudnám összefüggésbe hozni. Bár hülyeség, mert rosszabb, mint a cigi, azzal (jobb esetben) csak magadnak ártasz.
joey20: az íz nem indok, számtalan nem állati, de hús ízű ételt ettem már.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz r3dsnake #41915 üzenetére
embertelen, gusztustalan körülmények között tartják azokat az állatokat, akiket ráadásul külön tenyésztenek (sokszor mesterségesen, erőszakkal), hogy legyen kiket leölni.
de finom. kell a francnak szintetikus hús, egyél sokat.
szerk.: nem érdekel, nekem kell a hús.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Hogy lehetne már hús nélkül élni? Elég régóta a hús a fő tápláléka az embernek, csak néhányan nem esznek, mert szegény bocika.
Elvileg lehet, gyakorlatilag meg értelmetlen is még csak mondani is ilyet.
Cica:
Vettem egy piros Zipet. ~6600 Ft[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
r3dsnake
nagyúr
válasz korpicschess #41919 üzenetére
LOL
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #41911 üzenetére
Nem is, de ettől még a "divat" vadászokat el lehet ítélni, és el is ítélem.
-
manchester85
veterán
válasz r3dsnake #41917 üzenetére
Borzasztó sok marhaságot hordasz össze. Az állat azert van, hogy megegyék, ez a természet rendje. A szintetikus megoldás részleteit nem ismerem, es egy szóval se mondtam, hogy ellenezném, ha nem lenne hasznos összességében. A húsban meg az emberi szervezet szamara szükséges dolgok vannak. Az orvosok is vitatkoznak rajta, ugyhogy nehogy kitaláld mar hogy semmi szükség ra. Ha valamiért teljes joggal leöltető egy állat, akkor az a húsa. A hús rosszabb mint a cigi. Ez komoly. A kígyókat is salátával eteted?
i6 Silver
-
joey04
titán
válasz manchester85 #41922 üzenetére
Inkább marhát hordana össze, az legalább finom.
-
Bling95
őstag
Xero: héten mész sióra?
r3dsnake: ne sajnáld őket, emiatt tenyésztik őket, inkább dobj be egy steaket én tök megértem ha valaki vega, szíve joga mindenkinek úgy táplálkozni ahogy akar, de valljukbe nem az a normális
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #41910 üzenetére
Nem olvastam vissza, de el nem tudom képzelni ki az a hülye aki örül ennek. Nem arról van szó, hogy kb. $65k egy gombóc, hanem minek. Majd ha az ember kiírtja az utolsó fűszálat is, és magára marad, akkor jöhet a műfa, műlégy, műgyümölcs, műanyós. De addigra már elég lesz belesz@rni a 3D nyomtatóba, és kész is lesz. Ezt hívják fejlődésnek, sajnálom aki megéri. Klónozás közelebb áll a természethez, azt az irányt preferálom. Sőt felajánlanám az agyam is az emberiség megmentése érdekében.
-
manchester85
veterán
Tényleg a napokban volt a kérdés, hogy ki hogyan szereti a steaket. Véresen, közepesen, stb. R3dsnake dobta be ezt a témát?
Joey!
Jaja
i6 Silver
-
Bling95
őstag
válasz korpicschess #41926 üzenetére
mondjuk azt már én sem eszem meg szívesen , medium rare
-
-
Cyberpunk
félisten
Én sem értem meg a vegákat. Élettani szempontból vizsgáljuk a dolgot, akkor a vegyes étrend a nyerő. Ha sok húst eszik az ember, főleg vörös húst, akkor az sem jó persze, de ha egyáltalán nem eszünk az is baj. Ugyan is bizonyos elemeket csak állati eredetű fehérjéből nyerhetünk. A növényi táplálékból nem. Szóval szerintem a kiegyensúlyozott étrend a nyerő. Én is szeretem a salátákat, de a húst nem vetem meg. Csirke, disznó, marha jöhet. A többit utálom, ez van, ráadásul a zsírban tocsogó részeket is utálom.
De persze ha valakinek ez a meggyőződése nem lehet mit tenni szíve joga azt enni amit akar, de az emberi szervezet igényli a húst, ha ezt megvonjuk akkor csak ön sanyargatjuk magunkat. Mindenevők vagyunk ugyan is. Egyébként a nagy agyméret és az emberi intelligencia kifejlődésének is egyik alapja volt a húsevés. Ahogy a ragadozók rendelkeznek nagyobb értelemmel az állatvilágban is többnyire ez szintén megfigyelhető.
-
Bling95
őstag
válasz manchester85 #41931 üzenetére
erre lehet ők is rájöttek már és azért él a nők egy része leveleken
cyberpunk: de azzal megunknak is ártunk vizuális élvezet kinyirva akkor
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #41931 üzenetére
Ezen könnyen lehet segíteni, mondjuk egy vasrúd segítségével.
-
DanielK
addikt
ti tudtok csatlakozni app store-hoz?
-
r3dsnake
nagyúr
napizene, már úgy is rég volt
egy kis laza dnb. félig magyar
-
korpicschess
veterán
Holnaptól Samsung B2100....
-
r3dsnake
nagyúr
Kitaláltam mi lesz majd a tökéletes név egy fekete-fehér, ördögi/gonosz fejű huskynak: Dante
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Mert lehet sárgarépa nélkül is élni egyrészt másrészt embertelen, gusztustalan körülmények között tartják azokat az répákat, akiket ráadásul külön tenyésztenek (sokszor mesterségesen, erőszakkal), hogy legyen kiket leölni. Ettől még az is SOKKAL jobb lenne, ha mindenki helyben tenyésztené az zöldségeit, vagy vásárolna répát, és nem volna nagyipari öldöklés. Jóval több zöldséget fogyasztanak az emberek, mint amire szükség volna (bár szükség sincs rá igazán...). De még mindig nem konkrétan a zöldségevés tényével van bajom, hanem magával a folyamattal, aminek az eredménye egy szál répa a tescoban.
-
vadászcsiga
félisten
-
manchester85
veterán
Tökéletesen megy a sportslemon Puffinnal a Minin. Juppi.
i6 Silver
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #41944 üzenetére
Én konkrétan hallom, mikor minden reggel megköszönik, hogy meglocsolom Öket.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Ezt ismeritek, vagy csak nekem új?
[link] -
korpicschess
veterán
iPad 1-en mennyire rossz olvasni? Mivel főként erre kéne, ezért a retina jobb lenne, de b*szott drágák.... 100k...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest