Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #41598 üzenetére
Bizony magasan a legszebb droidos teló. Kár, hogy olyan nagy. A kistesó meg nem igazán kicsi, cserébe gyenge.
Az este pedig inkább skippeltem a csajozást és simán ittunk.
-
joey04
titán
válasz manchester85 #41598 üzenetére
Agyon-vissza ver mindent droid vonalon az tuti. Sőt, még a szifont is eléri szerintem.
-
GALARDO
addikt
válasz Cyberpunk #41600 üzenetére
Akkor én megint szerencsés voltam, mint anno a i4-nél.
Xero: Annyira nem tepsi érzetű, mint az S4.
joey20: Hatalmas +1! Folyik rajta a droid, van még mit tanulni, a többi gyártónak.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
joey04
titán
válasz GALARDO #41604 üzenetére
Mostani csúcsmodellek közül az S4 említésre sem érdemes, persze eladásokban veri a htc-t, de az más tészta. A Sony is vicc. Az LG sem sem valami fényes, de egy samunál azért jobb. Meg ott az aktuális Nexus, az sem rossz még, de a sense azért sokkal jobb, a kijelzője is szebb a One-nak, na és persze az akksiidő. ott nem is tudom mit néztek be, de az botrányosan gyenge n4-en. Szóval minőségben, kijelzőben és gördülékenységben a One az etalon, kamerában gyenge, akksiidőben meg csak a samu jobb, de az sem sokkal. Másban viszont nem jobb a samu. ja de, bencsmárkban. de abban is hogy...
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz Cyberpunk #41606 üzenetére
Még szerencse, hogy ez a része nem izgat. Ha érdekelt volna, akkor megvártam volna az 1020-at.
joey20: Jöhetne, egy csúcs Moto, nexus néven.
Szerk: Ha érdekelt volna a kamera rész, akkor elviselem a WP-t.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
joey04
titán
válasz r3dsnake #41610 üzenetére
A frászt. Minden nehézkesen érhető el rajta, instabil, bár legalább szmúsz az tény. Programok kb 0. Nem sok kell, hanem azok, amiket szifonon használok. még droidon sincs meg minden, nem még wp-n... Ja meg ronda mint a fene.
szerk.: Varázsszó: szerintem
[ Szerkesztve ]
-
-
DanielK
addikt
válasz Onderon #41597 üzenetére
Így, akkor rare.
vadászcsiga: tegnap voltunk a szilvásváradi pisztráng napon. Nagyon jó volt! Most volt először, hogy nem csak a vendéglátósokról szólt. Nagyon jó programok voltak. Idegenvezetői vezetés a Gloriett tisztástól lefele az erdei múzeumig, fogdd-edd-vidd pisztrángozás (kifoghattad, amit aztán elkészítettek neked), kézzel horgászás (3 fős csapatok egy felduzzasztott részen kézzel kellett, hogy a pisztrángokat kifogják, amiket visszaemgedtek végűl. Ügyességii játék volt, nyereményekkel).
Szóval jó volt.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #41613 üzenetére
Szerintem meg túl nagy a szemellenződ. Ha próbáltad volna a One-t nem ezt mondanád. Igen hiányzik néhány program, meg pár dolog másképpen van, de te nem sűrűn váltogatod a készülékeidet, így nem tudom ezt nem elfogultságnak vélni.
Szerintem jó az iOS, de tele van az is baromságokkal. Jó a harmónia, de azt speciel most fogják szétbarmolni a flat dizájnnal. Mondjuk inkább úgy nincs jó rendszer. Ja Ubuntu Edge.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
SÖ
addikt
Az S4 ha tesztprogramot érzékel, nagyobb sebességre kapcsol, de csak akkor, mert 1 óra alatt lemerülne, ha nem a túlmelegedés végezné ki. Ezt hívják csalásnak, de a Samsung üzleti morálját már ismerjük. Amúgy az Exynos SoC hibás.
Aki a Motorola X-et várja csalódni fog. Semmi extra, még a 4.3-at sem kapja meg. 2 mag 1,7GHz. A Google kijelentette, hogy semmilyen előnyhöz nem juttatja a Motorolát a többi gyártóhoz képest. Nincs bejárásuk az Android fejlesztőkhöz. Pont. -
r3dsnake
nagyúr
Hadd legyen mar velemenyem. Szarnak tartom az androidot, mondjuk a WP-t is de sokkal kevesbe. Ergo eszembe se jutna androidra valtani, ha ott a WP. Bar ugyse valtok iOS-rol, szoval ez csupan csak elmelet. A htc one gyonyoru, foleg pirosban, de az OS miatt engem nem erdekelne.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #41623 üzenetére
iCloud, exkluziv appok, AppStore, iTunes, Podcastek, iTunes Remote, Home Sharing, hibernalt appok (nem futak tenylegesen), sandbox.
Fanboy vagyok, mert a szamomra jobb megoldast valasztom? Senkit se probaltam meg lebeszelni az androidrol, nekem aztan mindegy ki mit hasznal, csak nekem ne kelljen.
-
r3dsnake
nagyúr
Tegnap nyomkodtam eloszor kindle paperwhiteot uzleten kivul, tok sotetben. Mostmar tuti, hogy ez lesz a kovetkezo vasarlasom.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Cyberpunk #41630 üzenetére
De mit csináljon, ha már berendezkedett iCloud-ra? Az egy dolog hogy a leveleket le lehet kérni róla bizonyos beállításokkal (ami nekem nem akar működni :<), de a jegyzeteit, naptárját meg baszhatja....
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #41631 üzenetére
Névjegyek + naptár szinkronizáció, az a Google acount része, ha be van kapcsolva, hogy szinkronizálja neked, akkor játszi könnyedséggel költözök. Ráadásul a telepített alkalmazásokat is könnyen telepíthettem. Nekem ez nem gond, mivel nem hányom tele 200 app-al a készülékeimet. Lehet nem olyan egyszerű, de könnyedén megoldható.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #41633 üzenetére
És ha valakinek 200 app van, és mindegyikhez mentés/beállítás? Ne magyarázd már meg, hogy az androidon kiváltja a naptársync az iCloudot. Persze a WP is komolytalan felhős szempontból, de ott legalább tudsz rendesen backupolni/restoreolni PC-vel. Androidon még ennyit se.
#41635: mert az én nickem alatt futó HSZ-ek jóskabácsi véleményei, vagy a sajátom? Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz korpicschess #41636 üzenetére
Root-tal. És továbbra is nevetséges megoldás egy iCloud-hoz képest.
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #41634 üzenetére
Hát azért az elég durva példa, szerintem egy rendszer akkor a jó, ha minél kevesebb külsős alkalmazással kell szenvednem. 200 app az ne haragudj, de vicces.
Nem csak naptár szinkronizációról hablatyoltam.
Nyomatékosítsd, az a szerintem szócska nagyon sokat jelent, és a későbbi vitákat el lehet kerülni vele.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz korpicschess #41640 üzenetére
A root az már gányolás, ez meg bydefault tudja.
Cyberpunk: ha 20 app volna fenn nálam, azt se szeretném beállítgatni újra. Rakás elmentett, kiválogatott rádióadás tunein-ben, sms-ek, loginok, wifik.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #41644 üzenetére
Egy mobil OS azért erősen más tészta mint egy PC. Alapból is túlságosan nyílt az android, és a problémái nagy része ebből ered, a rootolás meg pláne nem az átlagjúzer játéka. Oké, egy szakmai fórumon meg lehet magyarázni, hogy root, meg backup oszt dejó, de ha felhív egy nagynéni hogy át kéne vinni a cuccait másik telóra, akkor arra mégis mit mondjak? Vicces, ahogy próbáljátok megmagyarázni egy funkció hiányát elsősorban, hogy nem is hiányzik (pedig de), másodsorban, hogy megoldható (pedig nem), harmadsorban, hogy a root alap.
Rendben.
-
joey04
titán
válasz Cyberpunk #41630 üzenetére
icloud nekem annyira nem lényeg, de maga a mentés igen. Tehát ha csinálok egy mentést a gépre, és veszek egy új iPhone-t, akkor azon viszontlátom nem csak a programokat, de még a sorrend is megmarad, meg a mappák, a programok mentései és beállításai, a jegyzetek, a hívásinfó, az sms-ek, és a rendszer beállításai (fényerő, jelzőhangok, location és notification beállítások, wifi hálók, lock screen, home screen, MINDEN) is. 1 klikkre. És update esetén és 1 klikk a dolog, és nem kell ilyet olvasnom, tapasztalnom.
Konkrétan amkor megvettem az 5-öt, és feldobtam rá a mentést, utána mondom állítgassuk be (mert ugye a beidegződés), és ott bizonytalankodtam, hogy mégis mit kéne beállítani? Aztán rájöttem, hogy semmit. Mindezt stabilan, üzembiztosan, hivatalosan. Nem akad össze semmi semmivel, nincs semmilyen kompatibilitási gond, lassulás, stb. Egyetlen kivétel van: Ha JB-s a rendszerről van mentésed, de ott sem minden esetben. És azért ez nem is az Apple hibája...
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz joey04 #41646 üzenetére
Igen. még a felhős dolog nem is annyira elsődleges a backup esetében, PC-vel ugyanolyan mentést tudsz csinálni már az első iPhone-ok óta. De androidra ilyen megoldás sincs. WP-n ez is megoldható. (de ezt írtam is fentebb). De iOS-en még felhőt is kapsz mellé, amitől viszont abszolút nyerő bármelyik másikhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #41645 üzenetére
Ha átlag userekről beszélünk, akkor én kétlem, hogy ez a backup ennyire sarkalatos probléma lenne. Nyilván te nem vagy átlag user, ahogy én sem, meg a többiek sem ezen a fórumon. Kényelmetlen, de koránt sem fogja senki lecidálni magát ez miatt, mert foglalkozni kell + fél órát az új készülékével.
Én elég sokat költözök mostanában, még sem megyek le alfába ez miatt. Van kinek fontos, van kinek nem, de nem ez fogja a mérleg nyelvét eldönteni melyik rendszer a jobb. Olyan ugyan is nincs, mindegyik szar valamiben, de kinek ez, kinek az.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #41649 üzenetére
Ja ez meg a másik, de az nem vihető át másik készülékre, meg gány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs