Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #41149 üzenetére
Ő pont nem annyira nagy szám, h ott van, mert aki akarta hallani, Soundon is hallhatta
Amúgy egyszer kikéne jutni UMF-re, mert tényleg eszméletlenül durva,h milyen szintű előadók vannak és mennyi...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #41152 üzenetére
Bármilyen jó szettet is nyom le, engem nem tud annyira megfogni az,h leüljek a gép elé és élőben hallgassam végig, semmivel nem jobb számomra, mint ha bármikor máskor hallgatnám meg Persze ha tényleg ott vagyok a koncerten, az már teljesen más tészta, hiszen ott át tudom élni a hangulatot és az tényleg szuper tud lenni
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
korpicschess
veterán
Mindjárt gólyatábor gyerekek. 8-12. Szerintem sehol máshol nincs ilyen korán.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #41154 üzenetére
Készítsd fel akkor a májadat, mert ő lesz a hónap dolgozója valószínűleg
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz Ragnar95 #41155 üzenetére
Eszembe jutottak az évek amikor csapatvezető/szervező voltam. Istenkém de szép is volt...
A rekord: 5 nap összesen 7.5 óra alvással. A kávét, energiaitalt el kell felejteni, folyamatosan szinten kell tartani a véralkoholt. Nyilván gólyaként egyszerűbb aludni, de ha már ott van az ember, akkor szórakozzon is éjszaka.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Az szép lehetett Van egy olyan érzésem, h én ki fogok maradni a ezekből a jó kis gólyatáborokból, sajna az angolok nem arról híresek,h mennyire tudnának partizni
vadászcsiga: én azt nem értem, hogy engedhették vissza végleges kitiltás után 2x isPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
Mitől olyan híres ez az R2..? Rémlik nekem is valami, hogy iPhone-t akart venni, aztán végül S2-t vett, meg cirkuszolt néha, de ez mar évekkel ezelőtt volt. Hol követtetek ti az ámokfutásait?
Ragnar95
Az angolok azert isznak annyit, mert rondak az angol csajok. Rad is ez a sors var. Bár ha sok külföldi lesz...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
korpicschess
veterán
válasz manchester85 #41159 üzenetére
R2? Eredeti nicken nem volt olyan nagy troll. RigóJancsi jó volt.
Üdv, János!
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
bobooo
addikt
Galaxy OFF topik ..
-
Möhe
addikt
A köcsög sync.me frissítés már megint átrendezte a kontaktok integrálását ? Meghívásos szar lett megint
-
Ragnar95
félisten
Nem félek, egyetemen lesz elég külföldi
Xero: mondjuk az is igaz, majd meglátjuk Legrosszabb esetben majd a többi magyarral megmutatjuk nekik, milyen egy igazi gólyatáborPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
Handras szerint kinyirjak a 4S-t is, helyette jön az "olcsó" iPhone. [link] Van benne ráció. Kiváncsi leszek, mire lesz majd érdemes váltani.
i6 Silver
-
joey04
titán
válasz manchester85 #41165 üzenetére
Kiváncsi leszek, mire lesz majd érdemes váltani.
Androidra. -
r3dsnake
nagyúr
hipsterkedtem tegnap egyet: kép
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #41168 üzenetére
i4 mellett még biztos voltam benne, hogy megveszem az idei iPhone-t, viszont így, hogy nem bírtam várni, és lecseréltem 4S-re, már nem érzek túlzott késztetést rá. Valamit nagyon kell alkotniuk, hogy megvegyem. Ócó iPhone nálam szinte biztos, hogy nem fog játszani.
r3dsnake: Ha ilyen szakállat látok, mindig az első gondolatom, hogy de meggyújtanám.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz r3dsnake #41169 üzenetére
Még egy skótszoknya hiányzik rólad.
Tibee86!
Na de ha az "ócó" iPhone jobb, mint a 4S? Ha a kijelző nagyobb, hardver jobb (vagy ugyanolyan) akkor miért ne? Amúgy se lesz olcsó iPhone, csak olcsóbb. Fontos az anyaghasználat, de a nagyobb kijelző szerintem fontosabb. (Nyilván iOS-en belül, nem valami ZTE droid eseteben.)
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #41168 üzenetére
Sajnos én is ezt tapasztalom, pedig az i4 még minden szempontból megállná a helyét napi használatra. Bár elég röhejes, hogy viber, facebook, és hasonló kis appok használhatatlanul lassúak, de a 2gigás realracing akadás nélkül, simán futott.
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #41171 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a hardver jobb lesz, viszont az anyaghasználat csak rosszabb lesz. Ha mondjuk valóban 120-130 között lesz, akkor nekem nem fog megérni nagyjából +50 ezret, hogy műanyag iPhone-om legyen, ráadásul iOS7-el
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz r3dsnake #41172 üzenetére
Amúgy beáldoznam en a frissítést a sebesség érdekében, csak azt nem tudom, mikor es hogyan ne frissitsek.
Melyik alkalmazás melyik update-je, illetve melyik iOS update.Tibee86
Nyilván, de nem is igy kell számolni. Hanem úgy, hogy ugyanazért az árért jobb vétel lehet a műanyag iPhone, mint a 4S.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #41169 üzenetére
Minden sí idény elején eldöntöm, hogy full szakállat növesztek, hogy igazi fagyott szőrű hegyi medvének tűnjek, de sosem jött ki jól a lépés, és hülyén is nézek ki úgy. De ez a kép súlyos.
Más téma: Ma is házibuli a cél, és vadászat. Motiváció gyanánt ezt nézem. Valami hasonlót estére az ölembe fújhatna a szél. Fingers crossed.
Ha azon múlna még meg is utaztatnám:
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Jah, a házibuli az egyik legjobb, talán egy jobbat tudnék mondani: gólyatábor. Mondjuk en most mar kezdek eljutni arra a szintre, hogy elég ebből a kínlódásból. Emlékszem, mikor kocsmazason, ejszakazos életmódon keresztül ismerkedtem, de soha semmi komoly kapcsolat nem jött belőle össze. Aztán új évfolyam, szeminárium, azonnal horogra akadt egy 3 eves kapcs. Elment mar túl felszínes irányba ez a világ, igy az emberek könnyen ott hagyják a másikat egyik pillanatról a másikra. Ne érts félre, en nem vagyok semmi jónak az elrontoja, de 30 környéken eljön az az idő, amikor mar egyszerűen társadalmi kérdéssé válik, hogy olyat találjon az ember, akivel leélheti az életét. En meg ettől igencsak távol érzem magam.
i6 Silver
-
törölt tag
Ios 7 mikor lesz elérhető a szoftverfrissítés opcióban? Rákerestem hogy mikor jön ki de nem találtam, csak hogy a béták mikor jönnek/jöttek ki....
-
Ragnar95
félisten
Bakker elsőre azt hittem, kajak vadászni vész, amíg meg nem néztem a videót
Amúgy egy ilyesmit én is szívesen "elejtenék" Megértem,h utaztatnád oda is, büszkélkedhetnél vele bikiniben Vagy anélkül is,ha az jobban tetszik
Házibuli valóban a legjobb hely az ismerkedéshez, de persze csak akkor, ha valamennyire vegyes a társaság és nem csak a szokásos ismerősök vannak ott, hanem új arcok isPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #41177 üzenetére
Nekem a két leggyümölcsözőbb mindig is a házibuli és a gólyatábor volt. Az előző komolyt is pont ebben a házibuliban ejtettem el, igaz így utólag az piszok nagy hiba volt.
Gólyatáborban is volt minden évben valami, még akkor is, amikor lógó nyelvű csapatvezetők voltunk.Én 35-ig nem érzem, hogy sürgetni kellene a dolgot.
(#41180) Ragnar95: Ezért jó cimborám húga. Mindig előkerülnek az újabbnál újabb barátnői. Van miből mazsolázni. A meghívottak között már ki is szemeltem egy példányt, de úgyis beesik még 1-2, hátha. Négy éve volt itt olyan, hogy "versenyt csajoztunk" egy másik haverral. Ki szed össze minél többet/jobbat/hamarabb.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Volt megint a kezemben S4. Azmiazmár, hogy megnyomom a home gombot és várni kell? Még akkor is, ha csak a főmenüben voltam.
-
blokad
senior tag
válasz korpicschess #41189 üzenetére
Ott ki sem lép egyáltalán?
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #41193 üzenetére
Jelenleg egy Motorolám van, de már vettem egy Xiaomi Mi2S 32GB-ot, csak ide kell érnie.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
bobooo
addikt
válasz manchester85 #41196 üzenetére
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #41196 üzenetére
Ja a macskás ROM-al.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest