Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    NEM olvastam vissza, így csak egy történet, ami a vegáról eszembe jut... szoktak lenni a főzőműsorok (Hal a tortán, stb). Ott is van 1-2 vega a csapatban mindig. Észrevette már valaki, hogy kivétel nélkül az van,hogy a húsevők gondolnak a vegára és csinálnak neki valamit, amit tud enni és nem tartalmaz húst, a vegák viszont mit csinálnak? Nem az van,hogy főznek/sütnek húst a többieknek, hanem minden egyes alkalommal "majd én bebizonyítom,hogy lehet hús nélkül is jót enni" alapon csak vega kaját készítenek. :D
    A másik meg, hogy fennhangon prédikálják a húsevés egészségügyi hátrányait, mert ezt olvassák/látják/hallják. Azt már elfelejti nézni, hogy a húsevők többsége azért lesz beteg előbb utóbb (tökmindegy milyen betegség), mert CSAK azt eszik, némi szénhidráttal (rizs, krumpli,egyebek), de a zöldségeket nagy ívben kerülik... pedig az iszonyat fontos és nem elhanyagolható.

    Tisztelet a kivételnek persze, de ha az emberek jó része csak ilyen műsoron keresztül találkozik velük és kivétel nélkül azt látja, amit az előbb vázoltam, akkor könnyen előítélet áldozata lesz egy-egy húskerülő.

Új hozzászólás Aktív témák