Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Lall #170962 üzenetére

    Igen ez valóban így van, hogy ha nem oda érkezik a fizetés, vagy bármilyen havi utalás (meghatározott érték felett), akkor magasabb a havidíj mint egyébként. Én úgy tudtam, hogy 1400 valahány Ft, de lehet hogy a te infód naprakészebb és 2000.

    A tudomásom szerint az általam tudott (nem biztos hogy helyes) 1400-1500 Ft-ot csökkenti, ha igényelsz kártyát (jelen esetben ez szükséges is lenne), ha vásárolsz a kártyával (ez lenne a cél), és ha havi illetmény (munkabér, megbízási díj, nyugdíj) a számlára érkezik. Mindegyik csökkenti a tudomásom szerint valamennyivel, ha jól emlékszem akkor összességében mind a 3 faktor olyan 400 Ft körüli összegre csökkenti, de valamekkora díj akkor is van.

    Az általam adott válasszal, miszerint nem szükséges bankot váltani, lehet második (harmadik) számlája is valakinek, nem számoltam azzal a faktorral ha az illető annyira költségérzékeny, hogy ezek a kiadások nem férnek bele. Amit nem elítélőleg mondok, teljesen megértek, csak egy lehetőségként - nyilván így plusz költséggel - említettem meg, hogy lehet második számlának is használni az OTP-s számlát.

    Egyébként más praktikus okai is lehetnek annak, ha valakinek több számlája van egyszerre, de ebbe most nem szeretnék belemenni. De amit írtál valóban így van, ha csak másodszámla az adott számla ilyen jellegű pénzmozgások nélkül, az többletköltséggel jár. El kell dönteni, hogy ennyire fontos-e az apple pay, a többségnek valószínűleg nem, de lehetnek olyanok, akiknek így is megfelel. Nekik szólt igazán az, amit én írtam.

Új hozzászólás Aktív témák