Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Szerintem kizárt, hogy a fejlesztések alapanyagait szólóban ki lehessen grindolni. Azok nélkül meg ugye nem tudnád fejleszteni, hogy elég erős legyen szólóban. Küldetéseket még csak csak, de a legtöbb boss-t már nem könnyű egyedül. Tévedés jogát fenntartom.
-
Daelion
őstag
Hát a nyíltabb/open world részeken már be lehet állítani, hogy public vagy solo/invite alapú legyen a map. 'nem akarod akkor nem fog ott rohangálni senki más
'
Raidek meg passz amik a bétában voltak én csak randomokkal mentem pár kört de ezek még nem voltak olyan vészesek.
Sztorit szerintem biztos meg lehet csinálni egyedül is meg az alapvető farmolást csak az end game dolgok ami szerintem kérdéses, hogy mennyire lesz nehéz/macerás. -
Daelion
őstag
Tetszettek a béták 'asszem talán mindegyikbe játszottam' és a teljeset is játszani fogom amennyire tudom majd.
Arra leszek kíváncsi, hogy mennyire lesz Guild/komolyabb/értelmes parti függés end game szinten mert másik Nexon játék amit 7+ évig játszottam aktívan az egy idő után nagyon az volt.
Randomokkal kb vért lehetett izzadni a komolyabb raidekbe vagy le sem ment és erre nekem már nincs idegzetem illetve a napi klánozgatáshoz sem mint egy második meló.'Lost Arkot is ezért dobtam kb fél év után pedig amúgy tetszett és költöttem is rá..'
-
duvi
nagyúr
Látvány és pörgés minden mennyiségben!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A készítők egy újabb gameplay részletet osztottak meg velünk a jövő hónapban érkező játékról.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest