Új hozzászólás Aktív témák

  • DanielK

    addikt

    válasz Totheground #168989 üzenetére

    Ha android, akkor csak is a google "vegytiszta" rendszere. Majd ha teheted, próbálj ki egy olyan telefont is. Rájössz, hogy a gyártói fos rendszerek teszik lehetetlenné az androidot. A tiszta android teljesen más.

    Nekem azért az árazással van gond iphone esetén. Persze már a samsung is ott van, de samsungot nem is vettem volna. Elszálltak az árak.

    Most egy mi 8-at használok pixel experience rommal. Dupla simmel és egy plusz g suite fiókkal. Itt külön válik a munkahelyi profil. iosen ez nem volt lehetséges. Utáltam is, hogy a céges levelek keveredtek magánnal. Ez például specifikus ahogy írtam is.
    Ez a telefon céges. Ennyi fért bele a keretbe.

    Ha nekem kellene vennem egy telefont, akkor valamelyik vegytiszta droid alapú lenne.
    Valószínűleg egy nokia.

    Gondolom nem itthon használod a leírtak alapján. Az megint más. Amíg angliában voltunk, ott nekem is minden faszán ment. Apple maps, apple pay stb. Ezeket itthon nem éred el normálisan. Itthon a google-nek jobb a szolgáltatása. Itthon a gmaps jobb (a tömegközlekedéssel). Kint az apple maps is ok volt. Most a simple fut a telefonom amivel tudok fizetni. Szerencsére az otp appja jól fut. Nincs gondom. Lehet akkor szerencsém volt

    Specifikusabb dolgokra jobb a droid. Valószínűleg ha angliába lennék, akkor kevesebb dologra mondanám hogy nem megy

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák