Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alba-regia

    aktív tag

    válasz Ragnar95 #15491 üzenetére

    Tegnap pl. az iPAD képek appjából akartam egy korábban felrakott videót törölni az iTunes (?) könyvtárból. Mivel ez az iPADről nem ment, kénytelen voltam ismét felrakni az iTunes-t.

    Az még ok, hogy win alatt lassan töltődik be, vagy lassan lép ki. DE! Ezt az egyszerű műveletet kb. 10 percbe telt elvégeznem. Hidd el, hogy nem az első számítástechnikai eszközt kezelem, illetve programozni is tanultam... Biztos van, aki tudja ezt kezelni, de én nem is vagyok hajlandó több időt rászánni.

    Mint ahogy korábban írtam, véleményem szerint ez a koncepció ellentétes az Apple eszközök egyszerű kezelhetőségével. Ennél jóval egyszerűbb pl. a Dropboxból fájlokat le- és feltölteni. Így csak azokon az eszközökön nyitom meg, mentem el, melyeken azokat használom.

    A másik dolog: nem vágyom rá, hogy pl. az iPAD tartalmát szinkronizáljam a PC-re. Ha valamit fel vagy le akarok tölteni, ennél egyszerűbben is meg lehet oldani.

    Ahogy olvasgattam a fórumokat, másoknak is hasonló gondja van az iTunes-szal. Aki meg ismeri és szereti, használja szeretettel, engem nem zavar.

Új hozzászólás Aktív témák