Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz manchester85 #14900 üzenetére
én már 2 éve használom az I4-et és idén szerettem volna váltani, de lehet max I4S feljebblépés lesz, de még meglátom...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #14900 üzenetére
Az a baj, hogy a T topikban is mindenki mást mond, van aki beszélt velük, neki azt mondták, bonthat kötbér nélkül is, van akinek azt, hogy kötbér ellenében bonthatja a szerződést. Valakinek azt mondták, válthat alacsonyabb csomagra, valakinek azt, hogy nem.
Szerintem csak augusztus elsején fog kiderülni.
Lehet mindjárt felhívom őket, nekem épp mit mondanak.[ Szerkesztve ]
-
-
manchester85
veterán
Nekem már az a tervem, hogy 3. modellre upgrade-elek csak. Tehát i4-ről 4S-re jövő ősszel lehet, a most megjelenőre meg 2014 őszén. (Mert addigra csúszik bele abba a státuszba.) De most már a 3GS is 90 ezer két év hűséggel.
Lássuk a konkurenciát: A SGS 2 98 ezer két év hűséggel webshopból. Tehát annyi, mint a 3GS.
Most ne menjünk bele, hogy iOS vs. android, iPhone vs. Samsung. A GS2 a 4S-nek szánt rivális, egy 2011-es csúcsmodell, és annyiba kerül, mint a 2009-es 3GS. Ez azért arcpirítóan botrányos.
Tibee86!
Hát nem épp fürge lassítás után a net. De iMessage-re, emailre teljesen jó, és operával fórumozni, böngészni is elfogadhatóan lehet.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Tibee86
nagyúr
Köszi az infót Kb erre számítottam, mindegy, max ha nagyon lassúnak érzem a dolgot, rendelek valami net csomagot, persze csak ha egyáltalán válthatok csomagot.
-
manchester85
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #14908 üzenetére
Az úgy azért elég baráti.
Én ezt a Net&Roll-t nézegettem, 1000 ft-ért +1GB. És azt írják, hogy 21 Mbit/s a letöltési sebesség. De ki tudja, abból mennyi lenne a tényleges. Most néztem, speedtest nekem 3G-n azt mondja, hogy 6MB/s. -
Fecogame
veterán
Most vettem Iphone 3GS-t ( eddig még sose volt Iphone-om ), előjött pár kérdés
- A hangszórónak tényleg csak a bal oldala aktív? Vagy mindkettőnek működnie kellene?
- Alkalmazásokat hogyan tudok bezárni? Mert most meg van nyitva kb. 3 játék, de azok merítik gondolom a telefont...
- Működő GPS app, internet nélkül, magyar térképpel?Egyébként tök jó ez a kütyü, csak még rá kell jönnöm a mikéntjére
Köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Solar_Wind
senior tag
A Sparrow-t megvette a Google.
-
DanielK
addikt
válasz Solar_Wind #14914 üzenetére
Én is most akartam írni. Jött a mail mi?
Ja és már csak a google termékre koncentrálnak. De mi lehet az? A gmail kliens? -
vadászcsiga
félisten
Hol ez az iTunes Match nekem nincs ilyen gomb?
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #14920 üzenetére
-
legenda
válasz Fecogame #14919 üzenetére
akkor valóban nem fog elindulni!
minimális mobilinternet kell az okostelefonoknak, anélkül akadályok adód(hat)nak.
amennyiért megvásárolsz egy teljesen offline navigációs alkalmazást, annyiból elég sokat mobilinternetezhetnél, és mellé még adott lenne a szolgáltatós ingyenes navigációs alkalmazás is! persze lehet, hogy csak én gondolkodom így...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SÖ
addikt
Na, erre varrjon gombot a MÁV
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
-
SÖ
addikt
válasz korpicschess #14925 üzenetére
Nálunk a csúcs az a Piroska motorvonat. Az is csendes, kényelmes, légkondis, de a pálya olyan amilyen. Azért kipróbálnám a TGV-t is, meg a Shincansen Maglevet.
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #14926 üzenetére
Pontosan. Láttam a gyárról egy filmet, nem semmi motorokat tekercselnek.
szerk. mondjuk durva volna, ha 500-al hasítana a metro. Bosnyák tér - Lágymányos 2m20s
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #14929 üzenetére
ha erre gondoltál, érdemes nézni a km/h kivetítőt. Vajon zacskót integráltak a székekbe.?
szerk. de hogy nyávognak a startnál
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Hm, nem tudom, mikor kezdték el azt a maglevet is shinkansennek nevezni (ami amúgy a hálózat neve, nem a vonatoké, bár ma már azokra is mindenki így hivatkozik, ezt a wiki is írja)
De igazából mindegy is, a lényeg itt van:"The Shinkansen is very reliable thanks to several factors, including its near-total separation from slower traffic. In 2003, JR Central reported that the Shinkansen's average arrival time was within six seconds of the scheduled time. This includes all natural and human accidents and errors and was calculated over roughly 160,000 Shinkansen trips completed"
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #14933 üzenetére
A biztonságról ennyit. Pedig ez csak egy kb. 200km/h Az automata írja elő a pillanatnyi sebesség limitet, és a vezető folyamatosan nyugtázza.
Itt egy jobb video minőség. .. de a lényeg nem semmi
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #14935 üzenetére
Mindig olyan érzésem van mintha azt mondaná, mikor rámutat a konzolra - Kusss legyen.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #14897 üzenetére
Hmm, ez a like ez tényleg frankó, kár, hogy éves szerződésem van a vodánál, és nincs diákom...
-
Fecogame
veterán
Ha koszos az Iphone üvege mögött, azt hogyan lehet megtiszítani? Eléggé sok van és zavaró
Egyáltalán nekiálljak magam?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
SÖ
addikt
Az i4 előlapcseréhez viszont tényleg ki kell csontozni. [link]
-
-
SÖ
addikt
Ilyen kamerát kérek az új iPhone-ba, 64-128GB-al.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Ha esetleg van valakinek ilyen headsetje amit nem használ, írjon rám, megvenném!
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs