Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    Egyre rendszeresebb iphonet meg kedvelok es (novekvo letszamban) iphone-ban csalodott tulajIok ezsmecsereje.
    Ios is messze van a tokeletestol, android is, csak mikozben andoid (lassan) fejlodik es van mar egy-egy keszulek ami kifejezetten jol optimalizalt addig ios nemhogy szinten fejlodne optimalizaltsagban , de meg csak nem is helyben all. Jelenleg meg mindig gyengebb mint ios6-os volt.
    Ha erre nem gyurnak ra jobban akor komoly gondok lesznek par even belul mert mar most tobb eddig megrogzott ios hasznalo gondolkozik androidra valtason es vannak akik meg is leptek es koszonik jol elvannak.
    En probalkoztam iden tobbet is, de pl. beszelhet barki S8-samsungokrol milyen jok, sajat ket honapos tapasztalatom szerint nekem nem jo.
    Huawei-ek bol csucsot utobbi 1evben nem igazan probaltam, oneplus nem jott be, pixel2 XL-tol kijelzogondjai tantoritottak el, sima pixel2 meg “osdi” kinezetu... mi marad ?

    Folosleges arrol is beszelni X megeri-e az arat, sot altalaban senki nem mondja, hogy megeri csak se olcsobban se dragabban nem talal jobbat maganak.

    Teljesen mindegy az is jobb-e / rosszabb-e face id mint touch id (szerintem kicsit lasabb, kicsit tobbszor teveszt mint touch id ezekkel egyutt jol hasznalhato es van amikor jol jon, hogy nem kell kezzel babralni a telon), mert ezt tettek bele, es fejleszteni fogjak...az is lehet, hogy jelentosen csak 2ev mulva (ahogy touch ID is ket ev utan lett masodik generacios), de mukodik.

    Akinek nem kell ne hasznalja es kesz. Persze ugy erezzuk, hogy ilyen arszinten mindennek hibatlanul kellene mukodnie, es van is a gondolatban nemi igazsag, mert 120-150ezer kozott kaphatok olyan telefonok amikben nincs tobb hiba, es altalanos hasznalhatosagban sem nagyon panaszkodnak a tulajok (persze igazabol azert mert azon az aerszinten elfogadottak az aprobb hibak). Ki kell probalni azokat, es kiderul ha valakinek nem erdemes annal tobb penzt kiadni, de el kell felejteni a racionalitast ha X-et vesz valaki. Jo telo nem racionalis arazassal. Aki ezt nem fogadja el az ne vegyen, de hagyjuk mar azt is aki vesz es jol elvan vele.

    Egy baratom szokta mondani, hogy nem sporolni kell es azon porogni megeri-e valami, vagy esetelg 10-20-30%-al olcsobban is van hasonloan jo, hanem jol kell keresni es nem fecserelni havonta tobb napot azzal, hogy a legoptimalisabban vasaroljunk mindent. Vegye meg mindenki amit szeretne, es megfizetheto szamara azutan meg hasznalja. Ha nem jo vigye vissza, ha elromlik javittassa meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák