Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
válasz B-L-A-C-K #131646 üzenetére
Igen, en: elso auto, 5 eve jogsi, 24 evemmel, Bp-ikent szopo. Kothettem volna edesapam nevere, mint uzembentarto, de hat egyszer el kell kezdeni.
Viszont a biztositoval meg vagyok elegedve, iden januarban belem tolatott egy xc60[link], 4 elem serult, ajtocsere. 340-et fizetett. Az auto egy 2003-as polo es 1 millio volt.
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
válasz radi8tor #131652 üzenetére
Tudom. A volvos is allianzos volt ezert ment minden gyorsan es egyszeruen.
Black: Ismeroshoz lett elveve, gondolom ugy huztak le, ahogy csak tudtak, ment az okoskodas.. En az atutalt osszegrol kaptam ertesitest.
Meg a sztorihoz annyi, hogy 6 napos volvo volt, mondta a NŐ. Mondta, hogy csak azert allt meg es nem tolt tovabb mert dudaltam, semmit sem erzett belole. Termeszetesen neki a lokharito karcolodott, jo kis szintkulonbseg. Annyira uj volt neki, hogy meg a tolato radart sem ismerte, telefonban meg hallottam, hogy uvoltott a ferje.
[ Szerkesztve ]
-
Gyeni
csendes tag
nekem 40k a kgfb a generalinal, és 120k a casco, B03 mellett, de mondhatni az arat mar behozta az első kavicskar a szelvedon, mert 180 letta szamla az uvegcserenel
insta: @yagozizi
-
w333
félisten
válasz radi8tor #131630 üzenetére
De annyiért már van Samu 850 EVO is ... ami még jobb !
Ezt azért néztem mert csak 256GB és árban 25k- ért már megtudnám venni !
Lehet körül kéne nézni aprón és kifogni valami jót, de általában azt tapasztalom hogy a használt SSD drágább mint a bontatlan zsír új !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Totheground
addikt
válasz Totheground #131634 üzenetére
Na, megfontoltam. Blind order. Az első ilyen.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #131663 üzenetére
Na majd írj róla mindenképp. Ha nem jön be, megveszem.
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
válasz Totheground #131663 üzenetére
Akcios most valahol?
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Jojo5 #131662 üzenetére
Szia! Mindíg változó. Ha úgy mész ,hogy neked kell egy kabát akkor biztos nem fogsz jó áron találni.
Én nem célirányosan megyek ,hogy ez kell vagy az és mindíg találok olyat amit megéri megvenni akár a drágább akár olcsóbb árfekvésben.
Írtam a tornacipőket,itthon ezek 20 fölött vannak simán.
De pl vettem egy dzsekit ami itthon 160 euró volt , mindenhol 300 körül van/volt.
Hilfigerben ,szoktam ingeket venni,30-50 euró. Vettem nagyon jó sporttáskákat ,az is 25 euró volt itthon van vagy 20.000.- Meg Strantörölközőket(ajándékoknak jó lesz Karácsonyra.
Cipők is jó áron vannak nagyon általában.Secret: ismered az illatát? Én nem szeretem a Bvlgari-t nagyon (tiszta,nyári illatok preferálom) ,de ez bejön nekem is. Szerintem jó választás.
Most olvasok visszafelé ,nem is te kerested!
Mindegy, bárkinek ajánlom![ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Megint érdekes dolgok vannak itt.
Most BF alkalmából szabad az üzlet rontás.
Nevetséges ... -
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #131675 üzenetére
Én tavaly sem meg idén sem vettem semmit. Valami krumpli daráló kellett anyámnak, most 26 helyett emagon 20 volt, de még így is találtam jófogáson 16.900-ért bontatlant ugyanazon feltételekkel így hát maradt az.
Mondjuk nem is nagyon voltam ráfeszülve.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na nepperkedjünk kicsit közösen, melyik telefont vegyem meg a bekeretezett árakon, amit a legnagyobb haszonnal el is tudok adni egyből...
-
Totheground
addikt
Nepper neppernek farkasa.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Totheground #131692 üzenetére
Én már el is kezdtem őket sajnálni.
-
Gergőke88
addikt
Noh laptop el is ment 55be.
-
Totheground
addikt
Mennnyi volt amúgy? 45k?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest