Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Amikor hó van, akkor ezt szoktam hordani. De mivel télen alig vannak havas napok, így nem hordom, csak kopik. Olyan cipőt keresek, amibe nem életveszélyes vizes talpal rámenni egy fém felületre. Lehet, akkor adidas lesz a befutó.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
lacy86
addikt
Asszonyt szeretnem meglepni egy konyhai robotgeppel.
Esetleg valakinek van tapasztalata?
Max. 40k
Dagasztas az elsodleges funkcio ( en is hasznat vegyem a sok sutinek ) -
ittakary
nagyúr
Meséltem ezt a sztorit... [link] mondom ez kalap kabát, ebből a csókából egy fillért nem húzok ki (PÜben annyi kommunikációm volt vele hogy "nekem mi közöm ehhez?!") elvittem megcsináltatni, egy 10es volt.
Erre most keresett fel hogy visszaszámlázza nekem úgy, hogy még garis legyen és akkor tudtam volna vinni Samsunghoz és még a garim is maradt volnamost duplán szívtam: fizettem is, és a garanciám is ugrott...
[ Szerkesztve ]
-
Balazsk988
csendes tag
Sziasztok ! Olyan kérdésem lenne, hogy külföldi (francia) iPhone 7 használható e otthon. Van e olyan dolog ami mondjuk az otthon értékesített készülékben jobban működik vagy más? Lte például. Vagy bármi. Vagy mar ezeknél a keszulekeknel nem számít honnan lett vásárolva? A másik, hogy egyáltalán megéri e megvenni? Ugye elvileg jövőre az Apple nagy dobására készül. Ki mit tud/hisz el ebből? Köszönök , pacsi
-
ittakary
nagyúr
válasz Balazsk988 #131207 üzenetére
- igen, használható, semmi különbség
- garanciát ugyanúgy tudod intézni 1 évig bárhol az egész világonDE...
nem tudom mennyit spórolnál vele, de ha itthon veszed hivatalos forrásból (iStyle, iCentre, MediaMarkt, eDigital) akkor nem 1 hanem 2 év garanciát kapsz (a második év szavatosság, de ugyanolyan garanciális ugyintézést kapsz, mintha garis lenne, sőt még a szavatosság is újraindul, ha cserélik a készüléket)
akkor éri meg külföldről venni ha legalább 30-40k-t spórolsz, ilyen 10-15ezer miatt egyáltalán nem...
Nagy dobás jövőre? Öreg, épp hogy 2 hónapja megjelent a telefon, ki az isten tudná neked megmondani hogy mi lesz jövőre Johny Ivy-n és Tim Cookon kívül?
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Balazsk988 #131207 üzenetére
Elnézve a 7-et muszáj lenne valamit alkotniuk jövőre mert ez már édes kevés. Ha nem sürgős én várnék a helyedben a következőre.
-
GALARDO
addikt
válasz -Ben- #131210 üzenetére
Azt a végén lesz egy 7S, valami idétlen ficsőrrel, mint tavaly a 6S-nél. Ha így lesz, akkor négy évig fogom használni a hatpluszt.
Ui: Persze, ha bírja addig.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-Ben-
veterán
válasz Tibee86 #131211 üzenetére
Én annyival egészíteném ki, hogy amoled csak a Plus modellben lesz...
Egyébként, egy új design vezeték nélküli töltéssel + amoleddel már nem is lenne rossz. Ha faragnak a kávákból is (nem feltétlen kell teljes kijelzős előlap), akkor engem valószínűleg ezzel megvennének. De várjunk még, az innovációkat lassan, szépen kell adagolni.(#131212) GALARDO: Ez sincs kizárva.. sőt.. Majd március-április környékén már lesznek megbízható fotók, abból könnyebb lesz megállapítani, hogy mi várható.
-
-Ben-
veterán
Ha megvan a kiválasztott arcképem, akkor nem kellene bekerülnöm az összefoglalóba a „várakozók” listájára? Nem akarom rágni az arcképgyáros srácok fülét, lehet hogy nem számít csak feltűnt, hogy nem vagyok ott.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
r3dsnake
nagyúr
"kíváncsi lenne ha valaki összekeverné majd úgy raknák a gépbe hány év kéne hozzá"
Pontosan így történt. Egy átlagembernek fejből 8-10 algoritmussal 1 perc alatt megvan. Egy profinak 120 algoritmussal 10 másodperc alatt. Szóval egy gépnek...
Fél óráig is kevergetheted a kockát, akkor se telik több időbe kirakni.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz r3dsnake #131222 üzenetére
Előre beprogramozott ... ha nem ugyan abban a pozícióban vannak a színek akkor szinte biztos hogy rosszul rakja össze, max. akkor ha a gépben van valami színérzékelő és ez alapján forgatja !
Miért nem úgy csinálták hogy valaki összekavarta majd berakják a gépbe ?
Mert akkor valószínűleg nem tudná kirakna, a gép pedig gondolom úgy van programozva hogy "bal felső 2 tekerés, jobb alsó 4 tekerés" stb. módon lehet ez !
(#131224) r3dsnake
Van ilyen videó
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
B-L-A-C-K
titán
Tök mind1 nem? Ha az emberi rekord 4.74 másodperc (nemrég lett rekord ez is), egy gép miért ne tudná 1 másodperc alatt kirakni.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Bűvésztrükkök a megvezetésről szólnak. Elhitetik az emberekkel, hogy saját maguk döntik el a dolgokat.
Ebben a show-ban egész jól elmondja a mentalista hogyan is működik ez.
Persze lehet hogy ez nem passzol 100%-ban az általad linkelt trükkhöz, de azért érzékelteti a dolgot, hogy jól irányítják az embereket ezek a bűvészek.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
-
B-L-A-C-K
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Több féle Funko Pop figura eladó!
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- Retro hangkártya Lan, modem, firewire gyűjtemény
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest