Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz szekra #130397 üzenetére
Egyáltalán nem beszélek kétfelé, csak úgy tűnik, hogy vagy nem akarod megérteni a mondandómat, vagy szereted kiforgatni mások szavait. Erre csak annyi a válaszom, hogy igen, iPhone -t használok, mégpedig az iOS miatt. De ettől még a telefonnal nem vagyok igazán elégedett és ha jövőre almáék nem alkotnak valamit, akkor valószínűleg váltás lesz...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
T68 és T28s megvolt, imádtam őket.
Mostmeg megy a sírás, ha nem 4k a kijelző, és nincs csak FHD videó...
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Azert erdekes ,hogy akkor azzal "menoskodtunk". Kinek van kisebb telefonja!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Tibee86 #130403 üzenetére
Próbálnék valami zen állapotot elérni ezekkel a kapcsolókkal, de semmi különbséget nem érzek. Mondjuk akkuidőben sem. Nem értem miért kell ennyire szarrácustomizálhatóvá tenni az iOS-t. iOS7 óta egy káosz a beállítások menü is. Fele ennyi gomb is elég lenne, és talán nem enné az erőforrást a háttérben feleslegesen a sok kacat.
-
ittakary
nagyúr
válasz r3dsnake #130413 üzenetére
semmi bonyolult nicns benne: én úgy ahogy van kikapcsoltam a Background genyát és a Location kapcsolók felesleges részét is.
ami maradt:
Emergency..
Find my...
Location based suggestions
Share my locationja meg poénból a frequent locations is maradt nálam
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz #76385920 #130408 üzenetére
Nekem t20 és t68i. Főleg utóbbival én voltam a császár, sokan akkor láttak először szines kijelzőt. Aztán jött a Nokia 6600.
Szerk.: OMFG, az a bekapcsolási hang és animáció. Nosztalgia ezerrel.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Gergőke88
addikt
Tud valaki jó éttermet ezen a környéken Békéscsaba-Gyula-Szeged ?
-
Blaise
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
Kijelző csere pipa, persze a home gomb körüli kis gumi részt elfelejtettem megrendelni (ez kell mindig újra gomb kiszedésnél, mert ez a gumi alatt van a ragasztás, ami szépen tartja a home gombot, ha ez a ragasztás más nem tökéletesen tapad, akkor kezd el mozogni a gomb meg kattogni).
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
hdanit610
aktív tag
Valaki tud a sorozatbarátról meghívót küldeni?
(#130450) Gsx-rr: sorozatok megtekintése online. Weboldal, már csak meghívóval lehet beregelni.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Az mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs