Új hozzászólás Aktív témák

  • DanielK

    addikt

    válasz Ragnar95 #11086 üzenetére

    Azért a windows sem olyan rossz, nem kell annyira szidni. Itthon win7 van a laptopunkon is és az asztali gépen is. Azért azt hozzá kell tenni, hogy SSD pörög mindkettő alatt. Így teljesen gyors a windows is. Ha nem "szemeteled" tele a gépet és jól állítod be elsőre, akkor a windows is jól szuperál. Nem védeni akarom, csak ezt tapasztalatból mondom.
    A hackintoshal én csak szenvedtem, így inkább hagytam (ugyanúgy, mint linuxszal), erre egy megoldás van - macet kellene venni.
    De ezzel csak az a gondom, hogy aki vállalati környezetben is használja a gépét, annak felejtős a mac, hacsak nem az egész cég arra épül. Nálunk nem így van sajna, a specifikus szoftverünk csak winen futpl.
    De a másik olyan példa, ami engem eltántorít a mactől. Ismerőseimnél csak apple cuccok vannak, mert szeretik azokat. De a macre egy bootcampel feltettek egy legális windowst is, mert hiába van meg nekik a maces office (új 2011-es), bevallásuk szerint nem 100%-os macen. Így inkább használják winen a 2010-es windows officet. :(

    A win8-as samsung tablet nekem bejövős, amit joey20 linkelt. :K

Új hozzászólás Aktív témák