Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Esetleg van köztetek olyan aki Angliában él vagy van ott jó ismerőse?
Egy kis segítség kellene, de a többit püben. Köszönöm előre is! -
SÖ
addikt
Wwdc - IOS6-ról lesz szó? Kétlem. Nem fogják idő előtt kifecsegni. Szerintem öthletelés fog folyni. Van aki kapott VIP belépőt, azok a magánfejlesztők, akikre az Appstorban figyelt fel az Apple. Nem csodálkoznék ha widgettekről folyna a bemutató. Én annak örülnék ha az iOS6 már nélkülözhetné a home gombot. Az N9-ben két kop, ios-en meg pl. Jobról balra húzás. Annak is nagyon örülnék ha a menüt balkezesekre is megterveznék.
Értesítési felület mintájára, de jobbról balra húzással jönnének elő függőlegesen a futó appok, és a legelső gombbal ki lehetne lőni egyszerre.
Balról jobbra húzással a kapcsolat kezelő gombok jönnének elő - wifi, airmod, adatkapcsolat off, GPS (ebből egyből idulna az alapértelmezet navi) BT, hozzáférési pont.
Alulról felfelé húzva jönne elő egy koplet natív dokumentumkezelő, az iOffice.
Annak is tudnák örülni - még ha beta állapotban is - de kijönnének az AppleMaps-al. Bármilyen haszálható kezdetleges formában. -
transmission
tag
"Helytelen wi-fi jelszó" Ez az iPad BB miatt lehet?
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
SÖ
addikt
Még egy találoskérdés. Mi az a hardver elem, amit csak az iPhone-ba építettek? Segítség - matricán kívűl.
Fődíj, egy kézfogás![ Szerkesztve ]
-
transmission
tag
Ahhoz hogy a hátlapot kicseréljem ahhoz kompletten szétkell szedni az egész telefont, vagy letudom szedni valahogy csak a hátlapot?
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
DanielK
addikt
válasz transmission #10211 üzenetére
Ha i4, akkor csak két torx csavar fogja a hátlapot. Vadászcsiga szét kapta már. Nem vészes. Előbb azért nézz meg egy videót róla. Én nem vállalok érte felelősséget.
-
DanielK
addikt
válasz transmission #10213 üzenetére
Hát ott már nehezebb, tudtommal. iFixiten nincs róla videó?
Itt láthatod pl.
De itt minden részhez van guide.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Pod2g: várjunk a jailbreakkel vagy ne?
Ide vele most! Nem kell húzni, úgy is lesz hiba a 6-ban is amit majd ki lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #10215 üzenetére
Szerintem viszont fölösleges elpazarolni az exploitokat az 5.1-re, miközben semmi fontos újítás nincs benne, inkább tartsák meg az iOS6-ra, hogy korábban lehessen arra JB
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #10217 üzenetére
Nemtudom,h mennyit számít az üzemidőnek az 5.1, ha tényleg sokat, akkor végülis nem lenne rossz, ha lenne rá untethered, bár az iOS6-nál se akarom majd azt,h megint hónapokat kelljen várni a JB-re, mint iOS5-nél...
Bár ha nagy dobás lesz az új iPhone, akkor valószínűleg úgyis váltok és akkor úgyis várhatok az új exploitra...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
rfjanika
tag
nem tudtok vmi játékokat amit lehet egy más ellen játszani 2 telefonnal neten keresztül vagy akár bluetoothon keresztül?
-
HUNPSP
aktív tag
-
SÖ
addikt
válasz Ragnar95 #10218 üzenetére
i4-nél számít. Reggel vettem le a töltőről, és most van 62%. Ebben volt telefon, net - használat 4:25 - de sokkal visszafogottabban mint általában, mert nem értem rá. Most is, hogy lemerítsem wifin osztom a netet
Megmértem, alapállapotban az 5.0 7,5%, az 5.1 5.5% procierőt használ. Na-most, ha úgy hajtsuk mint mi általában akkor a különbség nem jön ki.DanielK
"Azért a google maps is igen jó."
Használhatóbb mint a Navigon. Egyszerűen az utcanevek olvashatatlanok - már ha van kedve kiírni - visszítntesen jelenik meg, képtelenség beazonosítani melyik utcára vonatkozik. Egy káosz az egész. Jó ajándék. A Gmapsból egy dolgott hiányoltam amit meg is oldottak - már viszi a térképet. Hátrány, hogy net kell hozzá. Röhej, de nekem az legelső IGO-k jöttek be a legjobban, még ASUS-on. Ha léptem egyet már reagált, és a sebeség függő berepülő módot ott találták el a legjobban. Már rég IGO-t használnák, ha nem hallgatnák másokra. TomTom se jött be.
Kommy
Az egész bemutató az akkor még újdonságnak számító felhőről szolt, és megemlítették, hogy az ios fogja támogatni. Ennyi. Értesítési felületről, Apple chat-ről, összefűzött e-mailekről nem volt szó. Most is fognak valamit csöpögtetni, de inkább az eredményekről, AppleTV-ről OSX-ről lesz szó. szvsz.
rfjanika
tChess Pro
-
Csabee.
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
Ezeket te mivel mérted, valamelyik "analizáló" programmal?
Mondjuk ha a 3g-s netezést jobban bírja 5.1-el, akkor az tényleg nagy előny, mert sajna 5-6óra alatt képes lemerülni folyamatos 3g-vel 5.0.1-en...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
Wwdc 2012 - Szerintem egyértelműen iOS6. Mint tavaly...
-
xlife11
senior tag
válasz vadászcsiga #10231 üzenetére
Nem lesz iOS 6, iOS5.2 bejelentes viszont valszinubb
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #10231 üzenetére
6-os szerintem se lesz, az valami teljesen újfajta megközelítést hoz valamilyen módon, legalábbis így tippelem - az 5-ösben meg még van mit reszelni.
új telefon viszont tuti lesz és nem is akármilyen, csak majd szeptember-októberben mutatják be.
-
Kommy
veterán
válasz Malachi #10234 üzenetére
De mint ahogy eddig is új telefon új iOS főverziószám növeléssel jár, ha szeptember-októberben jön akkor is be kell mutatniuk az iOS 6-ot a fejlesztőknek, hogy tudjanak készülni rá.(ekkore mg is jelenik az első beta verzió) Ha netán az alap időben jelenik meg az új iPhone akkor mindenképpen be kell mutatniuk és az iOS 5 élete rövid lesz.
Igazából nem értem ezt az 5-ösben meg még van mit reszelni-t. -
Malachi
addikt
nemtom, arra gondolok, hogy ha a 6-ost is kiadják kb. ugyanígy, mint ahogy az 5 kinéz, az verziószám lépésnek cink lesz, valamit már igazán újíthatnának lassan 5 év után az alapokon - egy finomított 5-ösben viszont jöhetnének mondjuk lock screen widgetekkel, pl.
ettől a rendszer még nem lenne hatos, de kb. MINDENT tartalmazna, amit az évek alatt kértek a júzerek és szépen lassan, de profin, Apple módon bele is került. ezzel lenne teljes.
aztán a 6-os meg valami okos módon bizonyos esetekben szakítana pl. a régi app ikonos elrendezéssel, esetleg bejönne valami "3D" megoldás, nem tudom. valami komolyabb átalakításra várok. a hardver gyakorlatilag bármit elbírna, kicsit már öregecske ez a "toszogatom a cuki kis négyzeteket jobbra-balra" kezelés.
persze ami jó, azt nem kell megjavítani. és ez végül is jó. de lehetne még jobb, nem?
-
Ragnar95
félisten
válasz eszgé100 #10240 üzenetére
JB nélkül igazából nincs is akkora szerepe a noti centernek, a JB-es widgetek teszik teljessé szerintem
Amúgy kinézet/kezelésbeli változtatás szerintem tuti nem lesz, mivel óriási rizikóval jár és amíg az embereknek jó ez és veszik így is az iPhone-t, sőt jobban, mint valaha, addig nem fognak olyan változtatásokat eszközölni, amik balul is elsülhetnek és sajna a képernyőméret növelés is ide tartozik, tehát valószínáleg arra se fog sor kerülniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
Van akiknek nem unalmas
http://m.macworld.hu/index.php?article_html=az-androidosok-orulhetnek-egy-app-segitsegevel-ios-kulsot-varazsolhatnak-keszulekukre&p=
[ Szerkesztve ]
-
blokad
senior tag
Jut eszembe nem is meséltem, hogy dokinál van már a telefonom! Elvileg 5000 Forint lesz az alkatrész + valamennyi posta és munkadíj, de olyan 7500-8000-ből meg fog állni szerencsére. Blade-t nyúzok, a 3G-hez képest ég és föld a kettő, sajnos ezt kell mondjam, nem picit gyorsabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest