Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz vicces #91242 üzenetére

    de a kérdésre még mindig nem kaptam választ, hogy a bal oldali slotba is mehet akár wifi kártya vagy csak jobbra a felesbe? ha nem akkor azzal már nem is próbálkoznék.

    Nem hiszem, hogy bárki is próbálta volna, így nem tudjuk megmondani. Amúgy ha Realtek vagy Ralink a gyári wlan kártya az X220-adban, szerintem dobd ki, úgy vacak Linux alatt, ahogy van.

    Ami korábbi BIOS whitelist-es elérhetőség megvolt nekem, az sajnos úgy tűnik, nem él már. Még megnézem a hétvége folyamán, hogy valahova le van-e nekem mentve az 1.40-es BIOS whitelist-mentes verziója, de azért ne fűzz hozzá nagy reményeket.

    *
    Pubszon: volt ilyenem, két darab is. Az egyiken iszonyat hamar elkezdett nagyon randán kopni-foszlani a gumiborítás, azt garanciában cseréltettem, a cseredarab meg persze éppen garanciaidőn túl meghalt. A vezetékes, USB-s változatok úgy tűnik, valamivel jobban bírják a strapát, bár barátnőm példányán ugyanúgy foszlani kezdett a borítás.

    Magam részéről Lenovo Thinkpad BT egér többet nem, jó lesz helyette a Logitech V470 meg a Rapoo 6080.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák