Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    válasz fungi #85768 üzenetére

    Persze, hogy nem ugyanazt. :D A tiéd középső részétől kicsit jobbra van egy kis hiba a kijelzőn. Körömmel finoman piszkálva szerencsére nem érezhető és nem is látható, ha van bármilyen információ a kijelzőn.

    A különbségnek (elvileg) óriásinak kellene lennie. A beszerlés után őszinte leszek, első benyomásom az volt, hogy elvileg jobbak, teltebbek a színek. Az elmúlt évek alatt több IPS kijelzős Dell Ultrasharp monitrom volt. De nincs tapasztalatom a notebook kijelzőkkel, így azt sem tudom, hogy itt milyen differenciára kellene számítani, főleg abból az időből, ahonnan ez a gép származik. Beszélve a betekintési szögről, lentről és fentről nézve továbbra is borzalmas, szerintem ugyanolyan, talán kicsit jobb lett. Oldalról nézve viszont mintha sokkal jobb lenne (épp ez számított a legkevésbé). De nem igazán néztem, csak szemből. Lehet holnap lesz még egy szerelésem és ezeket direktbe jobban megfigyelem. Őszintén szólva vártam a pozitív arcon csapást az első boot után.

    Ez a típusszám egyezés továbbra sem tetszik.

    (#85769) Chaser
    Whitespot alatt mit értesz? Ha oldalról nézem például ezt az ablakot, ahogy a hozzászólást most szerkesztem, látszik két fehér pötty a kijelző bal széle felén, középtől kicsit felfelé. Egyre gondolunk? Enyhén nedves szemüvegtisztító kendővel le van takarítva a kijelző.

    Linux-t használok. De ha annyira kell az AIDA, akkor holnap vissza tudom tenni a HDD-t, amivel kaptam, amin Windows 7 volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák