Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
Most már félek. Tikakukac-szaktárs beletette a bogarat a fülembe. A hangproblémánál először a torkomat harapdálta, aztán amikor nem figyeltem oda, az IPS-témaváltásnál bevitt egy mély gyomrost. Nagggyon gonosz ember...
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
metal01
őstag
válasz newmoonlight #85401 üzenetére
Nagggyon gonosz ember...
Nem gonosz, csak ért hozzá (nem egy TP-t látott már) és van elég tapasztalata
-
Tim82
félisten
Ha budapesti vagy, megnézheted az enyémen a jelenséget, ha ez kell a lelki nyugalmadhoz.
Ami a hangproblémát illeti, én megnézném régebbi driverrel. A Lenovo oldalán gondosan eltüntették ugyan a régebbi driverek megszokott letölthetőségét, de a Readme verzióinformációs részében található "Build ID"-k alapján, azokra keresve Guglival valószínűleg meg lehet találni a régebbi driververziókat is a neten.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
félisten
-
Tikakukac
titán
Ha nem vagy panelfetisiszta, akkor nem halálos.
dying_star: Nem is az, de 11 darabot rendeltem mindenféléből az elmúlt 3 hónapban, pici diffi van, de nem érzik, hogy itt az LG lépne.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
metal01
őstag
válasz FoxiestFox #85404 üzenetére
Sajnos a mai laposok zöme gané is. És nem csak a TP. Nem kevés türelem és önfegyelem kellhet egy mai szervizesnek
-
newmoonlight
senior tag
válasz metal01 #85402 üzenetére
Helyrehozhatatlan károkat okozott a kicsi, ártatlan lelkemben...
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
metal01
őstag
válasz newmoonlight #85407 üzenetére
Na, azé' öngyi ne legyél. Tedd vissza azt a Xanaxot a dobozba Szerintem kicsit túlliheged ezt a dolgot. Azt írtad, hogy garos még a gép. Ez gyári gar. vagy kiskeres?
-
newmoonlight
senior tag
Köszi, de ha mégis ballépésnek bizonyul a monitorcsere, akkor (ahogy magamat ismerem) beleverek az egészbe egy ácskapcsot, ami aztán egyúttal végérvényesen megoldja az audio-driver problémát is. Two in One...
-
newmoonlight
senior tag
válasz metal01 #85408 üzenetére
Kiskeres. (Laptopsystem) Két hete vettem, 1 éves garanciával. Csak már annyira a szívemhez nőtt, hogy akkor sem szívesen válnék meg tőle, ha nem tudnák gariban megcsinálni a hangproblémát. (Remélem, nem olvassák ezt a fórumot! ) Legfeljebb a "lilushandjobs.com"-ot nézegetem, ő nem annyira szószátyár...
-
metal01
őstag
válasz newmoonlight #85410 üzenetére
Ott 1000%, hogy segítőkészek lesznek a problémáddal kapcsolatban. (Ha annyira zavaró...)
-
-
newmoonlight
senior tag
válasz Chaser #85413 üzenetére
Pindurit engem is irritál...
Nem ír ki semmit, sőt miközben végigbogarászom a Windows-ban az összes lehetséges menüpontot és ablakot, ahol meg tudná nekem makkantani bármilyen hasfájását, mindenhol azt írja ki, hogy minden működik. A hibakeresés/javítás-funkciónál sem tudja mire vélni, hogy mi az Istent akarok, amikor minden OK. Közben meg néma, mint az állat...“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
newmoonlight
senior tag
válasz metal01 #85415 üzenetére
Nem egyedi hiba. Itt a fórumon SNor-nak is van ilyen gondja. De a Lenovo fórum-on, meg a Windows 8-on, vagy itt, vagy itt (stb-stb.) is ezen vakargatják a fejüket...
-
Chaser
legenda
válasz newmoonlight #85414 üzenetére
használsz fülest? mert ebben az esetben a driver és az audio él, legalábbis nehezen lehet másképp
viszont belül az érzékelő/mikrokapcsoló beragadhat a jack csatiban
napokban pont ilyen mókát játszottam egy 8540-essel, mire kiderült hw-es gond, de user szinten a fülesénél_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
newmoonlight
senior tag
válasz Chaser #85417 üzenetére
Na, most magamhoz nyúlok... Megjavult. Magától. Bekapcsoltam, hogy leellenőrizzem, amit mondtál, volt hang. Újraindítottam, hogy -ahogy tette ezt eddig ezerszer- újra elmenjen a hang, erre nem ment el. Újraindítás (azóta kb. ötször), de még mindig jó. Valamelyikőtök távgyógyítással levette róla a rontást? Gyurcsok József újra rendel?
-
Chaser
legenda
válasz newmoonlight #85418 üzenetére
8k+tréfa lesz
hova küldjem a számlát?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
newmoonlight
senior tag
válasz Chaser #85419 üzenetére
Jutányos. Az ex-anyósomnak küldd. A címét privátban megadom. Majd ő szépen lerendezi. Ahogy engem anno. (Hogy rohadna meg...)
-
félisten
válasz newmoonlight #85420 üzenetére
Te elég fura vagy, mondták már?
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #85421 üzenetére
biztos nem iszik rendesen
newmoonlight ha anyós akkor ingyenvót'
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
newmoonlight
senior tag
válasz FoxiestFox #85421 üzenetére
A 444.hu-n már említettek valami hasonlót. (Mielőtt kitiltottak.) (Pl. ennél a cikknél a "legjobb komment"-rangsorolás, nick: "LámpaVas".) De az a politikai/közéleti megnyilvánulásaimra vonatkozott...
[ Szerkesztve ]
-
newmoonlight
senior tag
-
félisten
válasz newmoonlight #85423 üzenetére
Nem nyitok meg ilyen 444 szintű cuccokat, de elhiszem.
-
Tim82
félisten
Lehetőleg maradjunk a topik témájánál. Köszönöm.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
newmoonlight
senior tag
Well Done. Problem Two: Most olvasom az x260-as tesztjét. Ebben már van 1920×1080-as IPS.
1. kérdés: Az x230-ashoz nincs?
2. kérdés: Ha nincs, akkor az x260-ét nem lehet beletenni az x230-asba?
3. kérdés: Van értelme egyáltalán 12,5"-on a full HD-nek?[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz newmoonlight #85427 üzenetére
1. kérdés: Az x230-ashoz nincs?
Nincs.
2. kérdés: Ha nincs, akkor az x260-ét nem lehet beletenni az x230-asba?
Alapból nem lehet, az X230 még LVDS csatlakozós szalagkábelt/kijelzőt használ, az X260 gondolom, eDP-t már. (Majd biztosan valamikor obskurus kínai/koreai modder-oldalakon valaki foglalkozik majd vele, de az nem egyszeri halandó által kivitelezhető folyamat lesz.)
3. kérdés: Van értelme egyáltalán 12,5"-on a full HD-nek?
Egyéni preferencia/ízlés/igény kérdése. Én nem igénylem.
-
Tikakukac
titán
válasz newmoonlight #85427 üzenetére
3. mint tapasztalat: Windows 10 már elég jól skáláz csak néha hülye. A progik viszont pfuhuu. Natívban megvakulsz ekkora mérettől, 4k-t toltam 15"-on, még FHD-ra visszaosztva ami arányos felezés ugye sem sikerült mindig értékelhetőt adnia a rendszernek és progiknak.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
WaterWave
veterán
Sziasztok.. T440 gépbe keresek 3g-s karit.. Ahogy láttam az ericsson 5321es kártya jó hozzá de ebből is van "g' és" gw" változat.. Tudja valaki melyik jó bele vagy biztos ami biztos alapon vigyem a gépet, hogy felismeri-e vagy sem? Köszönöm előre válaszotokat.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Tim82
félisten
válasz WaterWave #85430 üzenetére
Még a Sierra EM7345 is jó lehet neked.
A GW-s változat szerintem neked nem lesz jó, neked NGFF/M.2 foglalatba való kártya kell, a GW meg elvileg mini PCI-e.
Mindenképpen a T440 alkatrészei között felsorolt, Lenovo FRU-s WWAN kártyát vegyél, itt meg tudod nézni az FRU-számokat.
-
newmoonlight
senior tag
-
RoboGuru
tag
Dobtam össze egy kis blogot a Thinkpad W520 és a Windows 10 viszonyáról. Nem vagyok egy nagy írkász, ami látszik is, de remélem valakinek azért hasznára válik.
[ Szerkesztve ]
www.rendszerguru.hu
-
MrSealRD
veterán
válasz RoboGuru #85434 üzenetére
Már látom benne az akkut témát! Szóval lehet felső határértéket állítani?!
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz RoboGuru #85436 üzenetére
Köszi, ezt az írást.
Lehet még free upgradelni Win8.1-ről 10-re?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
RoboGuru
tag
válasz MrSealRD #85437 üzenetére
A Media Creation Tool-al szerintem most is megtudod csinálni!
[ Szerkesztve ]
www.rendszerguru.hu
-
adorjant
őstag
Üdv!
T500-ba való überkirály usb3.0 expresscard adaptert kitől érdemes venni? Itthoni,külföldi ár és forrás is megfelelő
-
rgeorge
addikt
Egy fontos kérdés: én csak úgy tudtam telepíteni a Windows 10-et, hogy kikapcsoltam a VT-d virtualizációs opciót a BIOS-ban.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Francia91
veterán
válasz MrSealRD #85437 üzenetére
Emlékeim szerint júniusig lehet, de a Microsoft oldalán biztosan vannak infók
(#85441) adorjant
Én anno (kb 2-3 éve) Chaser-től vettem. Ő megbízható forrás volt[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
Tim82
félisten
Hasznos írás, az engedélyeddel ezt beletenném az összefoglalóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro i7 12700h, RTX 3070Ti (150W), 16GB DDR5, 1Tb SSD, 16" 165hz
- Lenovo T14 Ryzen 5 4650U Zen 2 Radeon Vega 6 16Gb Ram FullHD IPS Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest