Új hozzászólás Aktív témák

  • evone

    őstag

    Légyszíves valaki segítsen. Kicserélték múlthéten hétfőn ugyan a FAN-t a gépben, de ugyanolyan forró, alapjáraton a semmitől siman 55-60-70 fok a proci, a semmitől! 0% cpu terhelés, 800 mhz. Lehetséges hogy kicserelték ugyan a ventilatort, de nincs rajta paszta vagy ilyesmi? Megőrjít, bal oldalon teljesen forró a gép. Az alját kitapogatva eléggé ugy tunik hogy inkabb a GPU felől jön ez a nagy hő mintsem a proci felől. Emiatt állandóan nagyon hangos a venti, iszonyatosan nagyon forró levegő ömlik ki a rácson.

    Régen simán 46-48 fok volt idle, es orakig be sem indult a ventilator, mostmeg hirtelen ez. Probaltam a VGA-ra energiatakarekossagot belonni, más OS-t probaltam ki, visszaraktam a preinstalled vistat, megnéztem Linuxon is.

    Semmilyen 3D alkalmazast nem futtatok, a legrosszab pedig mikor aksin vagyok, ugye ilyenkor kikapcsolja nagyrészt az ventit, de igy csak folyamatosan melegszik felfelé a gép, es majd 70 fok korul bekapcsol a ventilator, viszont addigra forró az egész gép, a lábamat pedig pörköli a buszon pl. ( Itthon ha az ölembe van a gép akkor egy rajztábla van alatta. :) ) Illetve emiatt kevesebbet is megy aksiról.

    Semmi ötletem nincs, szoftveresen mindent kimeritettem, a szervizbe voltam, ventit csereltek es ennyi.

    Egyebkent ezenkivul semmi bajom nincsen már a gépemmel, viszont mikor végre minden kifogasolhato dolgot kicserelnek rajta, akkor mégis csak előjön ez. ( T61-es ThinkPad Intel VGA-val. )

    ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

Új hozzászólás Aktív témák