Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz SNor #11975 üzenetére

    érdekes ügy ez a táblázat. a "régi" SU még mindig a legjobb cucu ahogy nézem. arról fingunk sincs mekkora akksik mellett volt ennyi az idő, nesze paraszt. pláne érdekes kérdés, hogy normál felbontású videót játszottak le, amiről nem tudjuk gyorsítja-e valamelyik. itt konkrétan az intel mpeg2 gyorsításra utalok. pedig azért Integra elültette bennem a gyanakvás és a fél szemmel amd-figyelés csíráját.

    láttam már ilyen világítós tp feliratot. először meglepődtem, aztán rá akartam csapni a fedelet a kezére, végül egyszerűen továbbsétáltam. azóta is kínoz.

    az én kamerám setétben setétet mutat, vagy néger vagyok. hdmi se nem van. a kijelzőre tényleg merem mondani, hogy a 768 túl lapos. pláne, hogy az itteni ingerenciák hatására oldalra pakoltam a firefox könyvjelzőket és a menüsort is eltüntettem. elég 4:3 feeling jól. ezt követően vájtfülűként 13 percet ordítottam egy tőlem többezer km-re telepített ie8-cal, mert az egyszerűen egy fos, többszáz pixelt sajátít ki az életemből saját inkompetenciájának bősz hirdetésére. mindjárt kipattintom az x-ről is a win gombot, annyira megvetem az egészet.

Új hozzászólás Aktív témák