Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz FoxiestFox #103965 üzenetére

    Ha meg csak heti egyszer kell hurcolni, akkor meg szvsz inkább dokk és külső monitor...

    Hát nem tudom, nekem tökéletes olvasni/írni a 16:9 is, különösebben nem zavar a két szabadon maradó sáv a szélén, bőven elég magas így is. Azt meg teljesen butaságnak tartom, hogy a széles monitor ne lenne alkalmas munkára. Éppen ellenkezőleg, a 4:3-as aránynál szvsz erősen korlátozó tényező, hogy túl magas és nem elég széles, sehogy nem tudsz rajta több dolgot értelmesen elhelyezni, főleg kis méret mellett. A harmadik probléma pedig, hogy szvsz marha kényelmetlen a nagyon magas monitoros gépet hurcolni, nem tudnak belőle olyan keskeny praktikus gépet csinálni belőle, mint egy széles panelesből. Lásd pl. [link] . Persze, megértem, ha ez nem zavar heti 1 hurcolászás mellett, de ha minden nap viszed már nem mindegy.

    (#103966) zsolti75: A legfrissebb Win10-ben is pocsék a skálázás, nekem kicsit sok volt elsőre 900P után a 1080P, megpróbálkoztam egy 125%-al, de borzalmas rossz volt, pár nap után ment vissza a jól bevált 100%-ra.
    A 16:10 nekem is picit jobban bejött, mint a 16:9, de igazából már olyan mindegy, alig van különbség.

    (#103971) vicze1: Én minden paneltől elvárnék azért minimum egy 90% körüli sRGB lefedettséget, PWM mentes háttérvilágítást és 500:1 kontrasztot, 200 nit valós fényerőt, főleg, ha IPS-ről beszélünk. Ennyi kell a normális használhatósághoz. Szomorú, hogy ebből az első kettő milyen gyakran nem teljesül, még 2019-ben sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák